Cum a fost atmosfera la evenimentul „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?” VIDEO

"Ce se întâmplă, doctore cu alergiile în 2019?" a fost un super eveniment organizat de csid.ro, dedicat depistării şi tratării alergiilor.
  • Publicat:

La finalul lunii mai 2019, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de CSID.RO, avându-le ca invitate pe Dr. Antoanela Curici – asistent universitar, medic primar medicină de laborator, director medical Synevo, Dr. Camelia Elena Berghea – asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, medic primar alergologie pediatrică, alergologie şi imunologie clinică şi Dr. Ana Culcer – medic primar pediatru.

Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia evenimentului. Moderatorii conferinţei au fost Beatrice Osanu – redactor-şef, CSID.ro şi Bianca Poptean – senior editor, CSID.ro care au discutat cu invitaţii despre alergii, de la A la Z. La finalul evenimentului, partenerii Aslavital şi Igienol au oferit participanţilor cadouri constând în produse de cosmetice de igienă şi îngrijire. Mai multe imagini de la eveniment puteţi vedea în materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: