Cormin Cîrîc: programul ideal de relaxare la spa VIDEO în cadrul evenimentului „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”

Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, explică importanţa programelor de wellness, care trebuie să fie constante, pentru maximum de efect.
  • Publicat:

Sâmbătă, 1 februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, care a fost organizată de brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, „Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de Therme Bucureşti i-a avut ca invitaţi pe Dr. Cătălina Trifan, Medic Primar Medicină Internă, Şef secţie Medicină Internă – Sanador, Dr. Negru Doru, Medic Primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice – Sanador şi Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme, care au oferit celor prezenţi cele mai importante reguli pentru un stil de viaţă sănătos, din care nu lipsesec respectarea dietei echilibrate, mişcarea, programele wellness şi evaluarea periodică a stării de sănătate. Partenerii evenimentului au fost SanadorSolaris Plant şi Biocart.

În cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro, Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a vorbit despre importanţa programelor de wellness, care trebuie să includă şedinţe frecvente de saună, masaj şi alte terapii, pentru maximum de efect. Aflaţi din materialul video cât de des ar trebui să apelăm la terapiile antistres!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: