Test de inteligență | Dintre aceste 6 femei, 2 sunt gemene identice. Care?

  • Publicat:
Test de inteligență | Dintre aceste 6 femei, 2 sunt gemene identice. Care?

După Crăciun, a venit momentul să ne exersăm mintea și atenția, așa că vă propunem un test de inteligență care multora le dă mari bătăi de cap. Statisticile arată că doar persoanele cu un IQ ridicat pot găsi rezolvarea corectă.

Test de inteligență: dintre aceste 6 femei, 2 sunt gemene identice. Care?

Testul de astăzi necesită ceva mai multă atenție, concentrare și un spirit observator cât mai bun. De obicei, testele de inteligență sunt utilizate adesea de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unei persoane. Așadar, cei care vor reuși să deslușească testul pe care vi l-am propus astăzi sunt catalogați drept persoane inteligente. Nu este un test simplu, așa că mulți nu îl vor trece.

În imaginea de mai sus apar șase femei oarecum asemănătoare, însă doar două dintre ele sunt identice. Tot ce trebuie să faceți este să analizați atent chipul femeilor și să le găsești pe cele două care sunt la fel.

Citește și: Test de logică | Ce anume apare o singură dată într-un minut, o dată într-o săptămână, dar niciodată într-o lună?

Ați reușit să le descoperiți?

Astfel, se dă următoarea imagine de mai sus: 2 dintre cele 6 femei din imagime sunt gemene identice. Care?

Răspunsul este unul destul de simplu, dacă aveți spirit de observație. Cele două femei care sunt identice sunt femeia din mijloc de pe primul rând și ultima femeie de pe al doilea rând, cea de-a șasea imagine. Varianta corectă se poate vedea și în fotografia de mai jos:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: