Test psihologic de Revelion | Care familie nu este una reală, de fapt?

  • Publicat:
Test psihologic de Revelion | Care familie nu este una reală, de fapt?

Familia reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri în viață. Experții susțin că fără familie nu există fericire și este mult mai valoroasă decât altceva pe lumea asta. Vă recomandăm să faceți acest test psihologic de Revelion pentru a descoperi cum este familia voastră. Privește cu atenție imaginea de mai sus. Care familie credeți că nu este una reală? Nu aveți mult timp de gândire! 

Cel mai tare test psihologic de Revelion

În zilele noastre este mai dificil să întemeiezi o familie, pentru că majoritatea persoanelor vor să fie independente și să răzbească în viață de unele singure. Conform specialiștilor, libertatea de a trăi sigur are numeroase beneficii, așa că eticheta de ‘familist convins’ nu i se potrivește oricui. În plus, nu toate familiile sunt și cele mai închegate și fericite.

De aceea, astăzi vă prezentăm un test psihologic la final de an. Care familie nu este una reală în imaginea prezentată mai sus? Important este să mergeți pe instinct. Dacă nu ați reușit să aflați, vă oferim noi câteva aspecte esențiale în rândurile următoare.

Citește și: Test de personalitate | Pisica din imagine urcă sau coboară? Răspunsul îți va spune cât de naiv ești, de fapt

Care dintre cele 3 familii nu este una reală?

Dacă ați ales familia cu numărul 1, cel mai probabil nu sunteți o persoană orientată către viața de familie. Îți tratezi prietenii ca pe o adevărată familie și întotdeauna te străduiești să aduci ceva bun în viața tuturor. Este posibil ca familia din prima poză să nu fie cea mai fericită, dar pentru tine este o familie adevărată.

Cea care are grijă de copil este mama, evident, care îl ține de mână, în timp ce tatăl este mai detașat de cei doi. Persoanele care se regăsesc în această poză sunt persoane care au crescut fără tată, aceasta fiind și motivul pentru care au ales această familie drept una falsă.

Dacă răspunsul corect este familia nr. 2, înseamnă că nu este nimic mai important pentru tine decât familia ta. Aceste persoane cred în construirea unor relații stabile și durabile bazate pe încredere și angajament. Pun pe primul loc nevoile familiei lor, chiar dacă de cele mai multe ori se neglijează pe ei.

Membrii familiei cu numărul 2 nu se comportă ca o familie adevărată. Adulții nu acordă nicio atenție copilului și copilul nu încearcă să țină de mână pe niciunul dintre cei doi părinți. Asta semnifică faptul că poate fi doar un grup de străini care se plimbă împreună.

Cât despre familia cu numărul 3, persoanele care au ales-o drept una falsă pot proveni dintr-o familie disfuncțională. Datorită unei copilării traumatizante, aceste persoane sunt neliniștite iar interacțiunea cu ceilalți este o adevărată provocare pentru ei. Oamenii din ultima imagine par fericiți și sunt o adevărată familie. Părinții se îmbrățișează, iar tatăl ține copilul de mână. Creșterea într-o familie disfuncțională i-a făcut pe mulți să aleagă familia numărul 3 drept una care nu este reală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: