Mesajul primit de un angajat care i-a cerut șefului să lucreze de acasă pentru că se simțea rău

Răspunsul șefului a devenit viral pe internet!
  • Publicat:
Mesajul primit de un angajat care i-a cerut șefului să lucreze de acasă pentru că se simțea rău
sursa foto: Envato& Instagram theaussiecorporate

Un angajat a avut parte de un șoc după ce i-a cerut șefului său să lucreze de acasă pentru că nu se simțea bine în ziua respectivă. Bărbatul avea o rinită alergică, așa că nu era apt să meargă la birou. În schimb, răspunsul șefului a fost unul neașteptat și a stârnit un val de reacții.

Angajatul voia să lucreze de acasă

Un angajat din Australia a primit un răspuns dur de la șeful său după ce i-a propus acestuia să lucreze de acasă, pentru că se simțea rău.

„Buna dimineața. O să lucrez de acasă azi. Azi noapte m-a chinuit rinita alergică (n.red febra fânului) și încă strănut și tușesc. Am destul de lucru să mă țină ocupat azi”, i-a scris angajatul.

Discuția dintre cei doi a fost publicată pe Instagram pe baza unui sondaj, iar răspunsului superiorului a stârnit un val mare de reacții. 65% dintre oameni au considerat că șeful a fost „nerezonabil”, iar 11 % au votat că a fost „rezonabil”. Alți internauți au dorit să vadă și mesajul șefului pentru a decide cine avea dreptate.

Răspunsul șefului a fost unul neașteptat

Citește și: Actriță de telenovele, răpusă de cancer. Mesajul sfâșietor de pe patul de spital, cu câteva zile înainte să moară

„Bună dimineața. Îmi pare rău că suferi de febra fânului. Vreau să te anunț că am fost informat că membrii echipei nu au permisiunea de a lucra de acasă pentru astfel de motive. Mi s-a explicat că, dacă cineva se simte destul de bine încât să lucreze de acasă, atunci sunt îndeajuns de bine ca să lucreze și de la birou. Deci, ori va trebui să vii la birou ori să-ți iei o zi de concediu medical. Te rog anunță-mă ce ai decis”, i-a răspuns superiorul.

Citește și: Alex Penescu, supravieţuitor al tragediei din Colectiv, mărturii despre momentul în care s-a văzut în oglindă: „Șocul a fost imens”

Sursa: Mirror
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: