Cea mai tare rețetă de pizza a lui Teo Trandafir | Ce ingredient-minune folosește

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cea mai tare rețetă de pizza a lui Teo Trandafir | Ce ingredient-minune folosește

Fiecare iubitor de pizza are un sortiment preferat, pe care îl prepară de fiecare dată sau pe care îl comandă atunci când merge la restaurant, iar Teo Trandafir nu face excepție. Vedeta are o rețetă proprie de pizza, care este și prietenoasă cu silueta, dar și ușor de făcut. Iată ce ingredient secret folosește!

Pizza cu aluat din vinete

Teo Trandafir a înlocuit blatul clasic, din aluat, cu unul făcut din vinete. Practic, folosește felii de vânătă pe post de blat de pizza, deasupra cărora adaugă ingredientele preferate.

„Există o reţetă, dar nu știu cum se numește. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, cașcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider și ce ne place.

Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine își poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mărturisit vedeta.

Cum reușește Teo Trandafir își mențină greutatea

Nu este un secret faptul că, pe parcursul timpului, Teo Trandafir a avut parte probleme cu greutatea care au costat-o foarte mult. În urma operației de micșorare de stomac, vedeta însă și-a schimbat în totalitate stilul de viață și alimentația.

„Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva și am plecat”, a spus Teo într-un interviu.

„De obicei meniul zilnic arată cam așa: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură sau peste. Deșertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. În general, servesc masa principală cu colegii mei”, a mai declarat aceasta.

Citește și: Pancreatita necrozantă, o afecțiune periculoasă cu care s-a confruntat și Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a fost la un pas de moarte

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: