Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului: ”Am slăbit, sunt frumos…”

Artistul și-a făcut un 'moft'.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Adrian Minune a decis să facă schimbări majore în viața lui! De ceva timp, celebrul artist este preocupat de sănătatea sa, dar și de aspectul fizic. Recent, el a suferit o intervenție de micșorare a stomacului. Cum se simte?

Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului

În această primăvară, Adrian Minune a făcut un pas important în viața lui și a ales să se opereze pentru a-și micșora stomacul. Imediat după ce a făcut intervenția chirurgicală, solistul a declarat că se simte foarte bine. În plus, nu are de gând să se oprească aici!

„Sunt ok, sunt plin de viață, îmi iau vitaminele, am slăbit, sunt frumos. Merg și în America să mă fac mai înalt, la 1,90 m. Ce să fac, toate sunt bune și frumoase. O să plecăm și în America, dar la sfârșitul anului.”, a declarat Adrian Minune, la Antena Stars.

Citește și: Ruby s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza silicoanelor: „7 ani am ținut ascunsă treaba asta”

Cum se simte acum

Artistul a apelat la serviciile unui doctor destul de cunoscut, cel care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013.

„Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a mai povestit solistul pe contul său de Instagram.

A fost la un pas de moarte în 2023

În 2023, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. Ulterior, interpretul a recunoscut că totul se datorează unei intervenții din Turcia, care i-ar fi dăunat. Atunci, Adi Minune a crezut că nu mai scapă cu viață, pentru că s-a simțit extrem de rău.

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă  dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.  A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine,  mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos!”, spunea Adrian Minune în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Sursa foto: facebook Adrian Minune

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: