Naomi a murit la vârsta de 47 de ani! Care a fost cauza decesului

Celebrul transgender s-a stins din viață pe un pat de spital din Germania.
  • Publicat:
Naomi a murit la vârsta de 47 de ani! Care a fost cauza decesului

Naomi Moldovan, solista transgender, a decedat la vârsta de 47 de ani! Vestea tristă a fost dată de prietena ei, Antonela. De ceva timp, artista se afla internată în stare gravă la un spital din Dortmund, Germania. Care ar fi fost cauza morții? 

Naomi a murit la vârsta de 47 de ani

În urmă cu doar câteva zile, amica ei, Antonela, anunța că Naomi, faimosul transgender din România, se află în stare critică într-un spital din Germania iar imaginile cu ea, intubată și cu perfuzii în mână, i-au șocat pe fanii săi. Ea ar fi trebuit să revină în România, dar nu a mai răspuns la telefon.

Era internată în stare critică într-un spital din Germania

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine.”, a spus Antonela, prietena lui Naomi, pentru spynews.ro.

Ar fi suferit un AVC

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, a fost mesajul publicat de Antonela pe rețelele de socializare, prietena ei bună.

Se mutase din România

În 2014, ea a ajuns în finala Eurovision România și a devenit cunoscută. Avea o voce excepțională și a studiat la Școala Populară de Artă și la școala Palatului Național al Copiilor. A renunțat la numele adevărat, Florin Moldovan, și și-a adoptat numele de scenă Naomi sau Naomy. Cântăreața transgender a ales să plece din România în urmă cu 6 ani.

Sursa foto: capturi Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: