Noi detalii despre moartea lui Naomi. A fost în comă profundă, după ce a suferit un AVC

  • Publicat:
  • Actualizat:
Noi detalii despre moartea lui Naomi. A fost în comă profundă, după ce a suferit un AVC
Celebrul transgender s-a stins din viață pe un pat de spital din Germania

Naomi Moldovan, prima femeie transgender care făcea furori la televiziunile din România în urmă cu aproximativ 10 ani, a murit la vârsta de 46 de ani. Vedeta se afla în comă la un spital din Germania. Acum, prietenii încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit. 

Naomi Moldovan se afla în comă

Naomi Moldovan, solista transgender, a decedat la vârsta de 46 de ani, în Germania. Urma să împlinească 47 de ani pe data de 25 aprilie 2024. Vestea că a murit a șocat pe toată lumea. Ea a fost în comă profundă câteva zile, în urma unui AVC (n.r. accident vascular-cerebral). Din păcate, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citește și: Naomi a murit la vârsta de 47 de ani! Care a fost cauza decesului

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a plecat în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, a fost mesajul postat de Antonela, buna prietenă a lui Naomi, pe rețelele de socializare.

Apropiații lui Naomi încearcă acum să o repatrieze pentru a fi înmormântată în România. Din nefericire, costurile sunt imense, așa că au făcut apel disperat pe rețelele de socializare.

Plecase din România în urmă cu 6 ani

În 2014, ea a ajuns în finala Eurovision România și a devenit cunoscută. Avea o voce excepțională și a studiat la Școala Populară de Artă și la școala Palatului Național al Copiilor. A renunțat la numele adevărat, Florin Moldovan, și și-a adoptat numele de scenă Naomi sau Naomy. Cântăreața transgender a ales să plece din România în urmă cu 6 ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: