Ruby s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza silicoanelor: „7 ani am ținut ascunsă treaba asta”

Solista regretă că și-a mărit bustul.
  • Publicat:

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a recunoscut public și și-a asumat mereu toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii ani. Ea are la activ două rinoplastii și implanturi mamare. Dar operația la sâni a ajuns să o regrete enorm! 

Ruby regretă că și-a pus silicoane

Ruby a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza silicoanelor. Ea a precizat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai fi operat la sâni.

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu după ce și-a micșorat bustul: „Recuperarea decurge foarte bine”

Ani la rând, ea a fost măcinată de afecțiunile cauzate de implantul mamar. Interpreta a mărturisit că nu a ținut cont de recomandările medicului, așa că s-a ales cu probleme serioase după această intervenție.

Ce s-a întâmplat după ce s-a operat

„Mai am momente de rătăcire și apoi îmi amintesc că nu este necesar și că, dacă vreau să îmbunătățesc ceva, pot face asta cu succes prin sport. De aceea m-am și apucat. Operația de rinoplastie m-a făcut să mă accept pe mine, să mă iubesc mai mult și a fost o alegere bună, pe când faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă. M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. Da, dacă aș putea da asta înapoi, aș face-o într-o secundă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut neapărat cont de recomandările medicului. A doua zi după operație am fost, la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân