Oferta Pepco: echipamente de sport frumoase la prețuri mici. Perfecte pentru ieșiri în natură

Am ales câteva haine de sport cool și accesorii ideale pentru ieșiri în natură dar și excursii la prețuri imbatabile. Iată oferte din catalogul Pepco România perioada 20.04-03.05.2023.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Culorile primăverii ne îmbie să ieșim în parcuri, în grădini, în natură. Și ne îmbie să facem mai multă mișcare. Tot în aer liber. Să ne bucurăm de liniștea naturii, de aer curat. În plus, nu costă bani. Tot în ideea eficientizării maxime a costurilor și a creșterii randamentului și a îmbunătățirii stilului de viață, am selectat din catalogul magazinelor Pepco România, idei de echipament pentru sport. Catalogul este valabil între 20.04 și 3.05.2023.

Să petreci timp în natură înseamnă să dai posibilitatea minții, trupului și sufletului tău să se relaxeze. Să se oxigeneze. În plus, cercetări arată că timpul petrecut în natură contribuie la oxigenarea mai bună a creierului și îmbunătățirea funcțiilor cerebrale, precum și la întărirea sistemului imunitar. Și astfel îți refaci și doza de vitamina D.

Dacă faci și mișcare, aduci și mai multe beneficii corpului. Crește ritmul cardiac, se stimulează arderea grăsimilor și procesul de eliminare a kilogramelor în plus. Și sistemul respirator se activează și vei oxigena mai bine și organele interne. Starea de bine se activează.

Sporturile în echipă sunt de asemenea binevenite. Acestea activează spirtului de echipă, spiritul competitiv dar acoperă și nevoia de conectare. Stresul și anxietatea sunt reduse pentru cei care acordă timp relaxării dar și exercițiilor fizice în natură.

Alte idei de sport în natură: drumeții, pilates, yoga, respirație conștientă, alergare, volei, baschet, aerobic, dans, sărit coarda, joacă cu un animal de companie, joaca cu copiii, tenis de masă, tenis de câmp.

Bustieră sport Cardio Bunny, mărimi S-XL, damă: 32 de lei. Ne place culoarea verde, dă un aer fresh oricărei ținute. O poți combina atât cu echipament de sport, dar chiar și integra într-un outfit de stradă.

Papucii Cardio Bunny, damă: mărimi 36-41: 32 de lei. Sunt ideali pentru mers la piscină, dar și la plajă. Culoarea verde crud va atrage privirile.

pepco oferta, foto Pepco.ro
Haine și accesorii de sport cu preț bun din oferta Pepco Romania, foto: Pepco.ro

Borseta sport – de ce să ai una în garderobă

Pantaloni scurți Cardio Bunny, damă: XS-XL, 43 de lei.

Ochelari de soare Cardio Bunny, damă, mărime universală: 21 de lei. Cei mai în vogă ochelari de soare sunt acum cei albi, argintii, aurii. Așadar, o alegere bună atât pentru protecția ochilor de razele UV cât ci pentru un outfit la modă.

Borsetă Cardio Bunny: 43 de lei. Unul dintre cele mai utile accesorii atunci când faci sport, dar și când călătorești de exemplu, este o borsetă. Aceasta te ajută pentru că îți lasă mâinile libere. Și nu pune presiune pe umeri cum fac poșetele sau rucsacele. Borsetele sunt ideale și pentru mame, tați cu copii mici, căci își pot concentra atenție mai bine către copii având mâinile libere.

Badminton – oricând o idee bună. Chiar și pentru copii

Set badminton: 27 lei. Setul include 2 rachete, 2 flurași și o geantă cu curea reglabilă. Vârsta recomandată peste 5 ani.

Sticlă termică, 32 de lei, 400 ml, pentru băuturi. Ideală pentru activități în natură, dar și excursii în marile orașe ale lumii. Este o investiție bună, căci puteți păstra și temperature băuturilor calde în sezonul rece.

Sursă fotografii: Pepco.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân