4 poziții de yoga care îți garantează un vagin ferm

Un medic ginecolog a decis să demonteze pe TikTok subiectele tabu legate de sănătatea vaginului și a scos în evidență exerciții care îți garantează un vagin ferm.
  • Publicat:

Deși pare extrem de natural să vorbim despre corpul nostru, multe dintre noi suntem jenate să discutăm despre vaginul nostru și, mai ales, că ne interesăm cum să avem grijă de aspectul și sănătatea lui. Un medic ginecolog a decis să demonteze pe TikTok subiectele tabu legate de sănătatea vaginului și a scos în evidență exerciții care îți garantează un vagin ferm.

Mai exact, este vorba de simple exerciții de yoga care se concentrează pe zona vaginală. Dr. Teresa Irwin are peste 91.000 urmăritori (@dr .teresa.irwin) și s-a autoproclamat „vaginacologist”. Este medic chirurg și specializat în disfuncțiile pelviene. De-a lungul anilor, a observat că problemele de sănătate ale pacienților săi sunt asociate lipsei educației.

Într-un clip postat pe TikTok, care a ajuns la peste 835.000 de vizualizări și peste 104.000 de aprecieri, specialistul arată câteva poziții de yoga care ajută la fermitatea vaginului.

Prima poziție presiune să stai pe spate, cu picioarele în sus și ținându-se de tălpi. Această poziție este cunoscută ca „Happy Baby”- n.r.-bebelușul fericit.

În cea de-a doua poziție, specialistul apare într-o poziție similară unui crab, în timp ce-și împinge osul pubian, iar în cea de-a treia poziție, ca un „pod”, mimează o lovitură.

La final, specialistul încheie materialul video cu „Zeița”, o poziție ușoară, excelentă pentru un vagin ferm. Pe lângă aceste poziții de yoga, Dr. Irwin recomandă și exercițiile kegel, care ajută la evitarea prolapsului și a altor disfuncții.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân