Rețetă deosebită de cozonac moldovenesc. Mirela Vaida a dezvăluit cum prepară cel mai așteptat desert de pe masa de Crăciun     

  • Publicat:
Rețetă deosebită de cozonac moldovenesc. Mirela Vaida a dezvăluit cum prepară cel mai așteptat desert de pe masa de Crăciun     

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute femei din țară, fiind o prezentatoare celebră. Toți știu și că aceasta este și o bucătăreasă pe cinste, care de multe ori oferă și altor femei rețetele sale pentru diverse preparate. Cum pregătește cozonacul pe care îl face în fiecare an, află în articol.

 

Mirela Vaida a dezvăluit propria sa rețetă de cozonac, pe care o obișnuiește să o facă anual de Sărbători. Prezentatoarea de la Acces Direct este o mamă minunată, dar și o bucătăreasă pricepută. Indiferent de programul pe care îl are, vedeta își face timp pentru a găti pentru familia ei cele mai bune mâncăruri.

 

În prag de Crăciun, Mirela Vaida are foarte multă treabă, mai ales că trebuie să pregătească bunătăți specifice zonei sale natale. Mirela Vaida preferă să gătească singură cozonacul pentru masa de Crăciun și le-a dezvăluit și fanilor săi rețeta. Vezi AICI ce ingrediente ai nevoie, dar și felul în care se prepară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being