Desertul perfect. Rețetă de Pască fără aluat, rapidă și delicioasă

Rețeta de pască fără aluat, ideală după perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepară rapid, iar rezultatul este delicios.
  • Publicat:
Desertul perfect. Rețetă de Pască fără aluat, rapidă și delicioasă
Desertul perfect. Rețetă de Pască fără aluat, rapidă și delicioasă

Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pască fără aluat, ideală după perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepară rapid, iar rezultatul este delicios.

Pasca este un produs nelipsit de pe mesele românilor în perioada sărbătorilor pascale. Rețeta ideală, dacă vrei să îmbini gustul preparatului tradițional cu noi idei, poate fi reprezentată de desertul perfect: pasca fără aluat.

Rețeta perfectă pentru desertul de Paște

Pasca fără aluat este delicioasă și poate fi asemănată unui cheesecake ușor, iar cele două ingrediente esențiale care fac din desertul respectiv ceva deosebit sunt vanilia și coaja de lămâie.

Rețeta de pască fără aluat este una deosebită de cele clasice prin faptul albușurile se bat spumă și se incorporează la sfârșit, aspect ce îi oferă o textură aerată, asemenea unui sufleu de brânză. Citește AICI continuarea articolului pentru a afla cum să pregătești desertul perfect: pasca fără aluat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being