Cum trebuie să arate farfuria la micul dejun ca partenerul de sex opus să fie înnebunit după tine

Iată cum trebuie să arate farfuria la micul dejun ca partenerul de sex opus să fie înnebunit după tine. Nu te-ai fi gândit că asta te face mai atractiv!
  • Publicat:
Cum trebuie să arate farfuria la micul dejun ca partenerul de sex opus să fie înnebunit după tine
Cum trebuie să arate farfuria la micul dejun ca partenerul de sex opus să fie înnebunit după tine

În urma unui nou studiu cercetătorii sugerează că femeile sunt mult mai atrase de bărbații care mănâncă la micul dejun cârnați, decât gem pe pâine. Bărbații care consumă mai mulți carbohidrați rafinați, care se regăsesc în pâinea albă, cerealele cu zahăr, produsele de patiserie și sucul de fructe sunt mai puțin atrăgători și „lipsiți de bărbăție”. Același lucru se aplică și în cazul femeilor. Iată cum trebuie să arate farfuria la micul dejun ca partenerul de sex opus să fie înnebunit după tine.

Pe scurt, micul dejun care conține proteine și grăsimi te face să fii mai atractiv. Experții de la Universitatea Montpellier din Franța susțin că alimentele de tip junk food produc schimbări subtile la nivelul feței, imediat după ce mănânci, iar pe termen lung trebuie să luăm în calcul și creșterea în greutate.

În jurnalul Plos One, autorul studiului, Claire Berticat a spus că „Micul dejun consumat înainte de o sesiune foto avea un efect semnificativ asupra atracției pentru ambele sexe. Bărbații cu un mic dejun care poate oferi mai multă energie erau percepuți de către femei ca fiind mai masculini. Acest mic dejun trebuie să conțină în principiu grăsimi și proteine, precum produse lactate, cu câțiva carbohidrați rafinați”.

Teoria a fost testată pe 102 participanți francezi, femei și bărbați. La două ore după micul dejun, li se făceau fotografii în stil pașaport, iar mai apoi 250 de străini de pe stradă le-au dat note.

Pâinea albă cu gem, un pahar cu suc de fructe și ceai sau cafea cu zahăr la micul dejun reduc sex appeal-ul comparativ cu pâinea neagră cu unt și brânză, un măr sau o portocală și o băutură fierbinte fără zahăr.

Micul dejun englez se încadrează și el în varianta atrăgătoare, iar asta pentru el conține în mod normal bacon, ouă, cârnați, ciuperci, roșii și fasole, alături de o felie de toast.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân