Cel mai eficient remediu pentru constipație. În 30 de minute își face efectul – adio, laxative!

  • Publicat:
Cel mai eficient remediu pentru constipație. În 30 de minute își face efectul - adio, laxative!
Foto: Shutterstock

Constipația care te chinuie mai mult de 3 luni e semn de boală și nu trebuie ignorată! Dacă te confrunți cu balonare, dureri de stomac, flatulență și constipație, un medic te învață ce să faci ca să scapi de aceste simptome în mai puțin de 30 de minute.

Cel mai bun remediu pentru constipație

Potrivit nutriționistei Vanessa Irene, cel mai bun remediu pentru constipație este la îndemâna tuturor și are efect foarte rapid. Tot ce trebuie să faci este să bei un suc făcut din țelină și spanac.

Abuzul de laxative este extrem de periculos pentru sănătate, dar anumite persoane nu reușesc să aibă un scaun normal fără ajutorul acestora, în ciuda creșterii aportului de apă.

Pentru a scăpa în doar 30 de minute de constipație, nutriționista recomandă să beți un smoothie făcut din țelină apio, spanac și puțină apă.

„Nu stoarceți legumele, pentru că pierdeți fibrele. Sucul se bea cu tot cu pulpa rezultată. Veți observa că face puțină spumă, dar dacă îl lăsați 2-3 minute se va omogeniza. După ce beți acest lichid, faceți puțină mișcare. Vă garantez că în mai puțin de 30 de minute veți simți nevoia să mergeți la toaletă”, spune Vanessa.

Țelina și spanacul sunt excelente pentru ameliorarea constipației, deoarece conțin fibre și foarte multă apă, care înmoaie materiile fecale și ușurează tranzitul intestinal.

@thevanessairene How to go to the bathroom easily from nutritionist #health #wellness #nutrition ♬ Calm Down – Rema & Selena Gomez

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân