6 alimente bogate în magneziu care nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică

  • Publicat:
6 alimente bogate în magneziu care nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică

Printre beneficiile magneziului se numara: un somn sanatos, sprijinirea sanatatii mintale, ameliorarea migrenelor si mentinerea sanatatii inimii.

Pentru a te bucura de efectele benefice, nu e neaparat nevoie sa il administrezi sub forma de pastile (cu exceptia cazului in care iti este recomandat de medic), pentru ca exista o multime de alimente bogate in magneziu.

Alimente bogate in magneziu

Majoritatea adultilor obtin o cantitate suficienta de magneziu prin intermediul dietei lor. Asadar, adevarata deficienta de magneziu este rara, mai ales la adultii sanatosi, conform cercetarilor spitalului Mount Sinai din SUA.

Pentru prevenirea bolilor, o regula de baza este de a avea o dieta zilnica care sa includa unele alimente bogate in magneziu si de a lua un supliment daca este indicat de un medic pentru a corecta o deficienta daca nivelurile din sange sunt scazute”, informeaza Harvard Health. Citește AICI continuarea articolului: Care sunt, de fapt, cele 6 alimente foarte bogate în magneziu pe care ar trebui să le incluzi zi de zi în dieta ta.

sursa foto: Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân