3 alimente care ard grăsimea de pe burtă rapid și garantat

Iată care sunt cele mai comune alimente care au proprietăți ideale pentru a arde grăsimea de pe burtă.
  • Publicat:
3 alimente care ard grăsimea de pe burtă rapid și garantat
Foto: shutterstock / 3 alimente care ard grăsimea de pe burtă rapid și garantat

Nu de puține ori am auzit că dacă bem cafea reușim să slăbim, dar află că mai există alimente care conțin compuși benefici în acest sens. Nu ai nevoie de pastile să slăbești sau de diete draconice. Trebuie doar să fii atentă la alimentația pe care o ai și, mai ales, la alimentele pe care e introduci în meniu. Iată care sunt cele mai comune alimente care au proprietăți ideale pentru a arde grăsimea de pe burtă.

Boabele de fasole

Fasolea albă, în general, conține fibre care contribuie la creșterea senzației de sațietate și reglarea glicemiei. Odată ajunse în tractul digestiv, organismul le digeră mai lent. În urma unui studiu realizat de Universitatea din Colorado s-a observat că participanții care au consumat cinci grame de fasole la o singură masă, comparativ cu alte alimente, au reușit să ardă cu 23% mai multe grăsimi.

Hering

Pacienții supraponderali și obezi care au consumat 25 de micrograme de vitamina D pe zi au reușit să slăbească semnificativ în 12 săptămâni, arată un studiu din 2012 publicat în jurnalul Nutrition. Heringul este una dintre cele mai bune surse de vitamina D din lume și conține peste 100% din necesarul zilnic recomandat. Acest aliment poate fi consumat în salată sau chiar ca gustare. De ce nu, îl poți mânca și pe grătar alături de un dressing din muștar, suc de lămâie și propriul ulei. Astfel, obții o cină bogată în proteine și grăsimi sănătoase.

Ceaiul verde

Când vine vorba de slăbire, ceaiul este mult mai bun decât cafeaua, iar asta datorită conținutului crescut de cofeină. Subiecții care au consumat un total de 886 miligrame de catehină, regăsită în ceaiul verde, au redus circumferința taliei și au slăbit peste 9 kilograme în 90 de zile, fără să facă sport. Studiul a fost publicat în jurnalul Obesity.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân