Gambe frumoase, picioare periculoase

O pereche seducătoare de pantofi stiletto nu va umbri niciodată defectele picioarelor purtătoarei. Tocurile nu pot transforma un picior butucănos într-unul frumos, iar criticile încep chiar de la glezne! Nu vă rămâne decât să le munciţi, aşa că iată câteva sfaturi fulger
  • Publicat:
Gambe frumoase, picioare periculoase

O pereche seducătoare de pantofi stiletto nu va umbri niciodată defectele picioarelor purtătoarei. Tocurile nu pot transforma un picior butucănos într-unul frumos, iar criticile încep chiar de la glezne! Nu vă rămâne decât să le munciţi, aşa că iată câteva sfaturi fulger:

1. Mersul în pas grăbit pune presiune pe muşchii piciorului, conferindu-i o linie armonioasă.

2. Ridicările pe vârfuri dezvoltă musculatura gambei aşa cum vrem noi. Exersaţi cu degetele piciorului îndreptate către interior dacă vreţi ca muşchiul să se dezvolte către exterior şi cu degetele către exterior, dacă aveţi o paranteză mare de acoperit.

3. Alergările construiesc şi menţin musculatura din zonă, fiind un exerciţiu excelent când sunt combinate cu scări sau cu greutăţi ataşate gambei.

Citeşte mai multe în ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

Citeşte şi: Natura te-a inzestrat cu glezne butucanoase?


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”