Smoothie de dovleac din doar 3 ingrediente

Pentru această perioadă cu temperaturi scăzute am descoperit un smoothie de dovleac creat de Kim Rose, care se ocupă în general cu planurile alimentare din dietă.
  • Publicat:
Smoothie de dovleac din doar 3 ingrediente
Foto: pexels

Odată cu venirea sezonului rece, vedeta fiecărei toamne este dovleacul. Plăcinta de dovleac, băuturile care conțin dovleac, dovleacul copt sunt doar câteva dintre bunătățile de care ne putem bucura. Să nu mai spunem că pentru mulți, mirosul și gustul de dovleac în serile de toamnă ne definesc copilăria. Pentru această perioadă cu temperaturi scăzute am descoperit un smoothie de dovleac creat de Kim Rose, care se ocupă în general cu planurile alimentare din dietă.

Din fericire, nici nu e nevoie să-ți bați prea mult capul cu această băutură pentru că trebuie doar să amesteci trei ingrediente și la final obții un smoothie plin de nutrienți. Pentru început trebuie să reamintim că dovleacul este bogat în vitamina A, un nutrient care joacă un rol esențial pentru vedere, sistem imunitar, inimă, plămâni, rinichi și alte organe menite să funcțoneze corespunzător, informează Institutul Național de Sănătate. Această băutură îți asigură aproximativ 475 micrograme de vitamina A, adică 68% din necesarul zilnic recomandat.

Pentru că este o rețetă simplă și versatilă poți jongla cu ingredientele și, în funcție de gustul pe care îți dorești să-l obții pentru papilele tale gustative poți adăuga nucșoară, ghimbir, scorțișoară sau poți folosi chiar și pudră proteică fără aromă sau cu vanilie, toate acestea într-un blender.

Smoothie de dovleac

Ingrediente pentru 1 smoothie

  • gheață
  • apă
  • lapte de migdale și dovleac
  • piure de dovleac

Mod de preparare: Se adaugă toate ingredientele într-un blender și se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân