Muşchiuleţ de porc cu cartofi mediteraneeni şi sos de ciuperci

O reţetă simplă şi rapidă, perfectă pentru un prânz sănătos şi săţios!
Muşchiuleţ de porc cu cartofi mediteraneeni şi sos de ciuperci

O reţetă simplă şi rapidă, perfectă pentru un prânz sănătos şi săţios!

Ingrediente:

  • 180 gr muschiulet de porc
  • 180 gr cartofi
  • 10 gr masline negre
  • 10 gr rosii uscate
  • 2 gr rozmarin
  • 2 gr patrunjel
  • 10 gr unt
  • 15 gr ciuperci Champinion
  • 10 gr ciuperci Nameko
  • 5 ml sos soya
  • 20 gr smantana lichida

Mod de preparare:

Cartofii facuti cu rozmarin la cuptor se amesteca cu rosiile uscate si maslinele taiate marunt, patrunjel tocat si se servesc in cerc, langa muschiuletul de porc.

Se trag ciupercile in unt, se sting cu supa apoi se adauga sosul de soya, ciupercile Nameko si smantana lichida.

Sursa: chefsexperience.ro