Aripioare koreene

  • Publicat:
Aripioare koreene

Ingrediente:

  • 4 aripi de curcan,
  • 3 litri de apă


Ingrediente sos:

  • 50 ml sos de soia,
  • 45 ml apă,
  • 45 ml miere,
  • 60 ml suc de ghimbir proaspăt,
  • 3 căţei de usturoi tocaţi

Mod de preparare:

Aripile se fierb în apă timp de 30 de minute, apoi se lasă la temperatura camerei.

Toate ingredientele pentru sos se pun într-o pungă împreună cu aripioarele şi se masează carnea până se impregnează cu sosul preparat. Se ţine la frigider o noapte.

Încălziţi apoi grătarul electric şi, în timp ce preparaţi aripioarele, le stropiţi cu sosul de marinată ca să le daţi o crustă delicioasă.

Aripioarele de curcan se numără printre cele mai sănătoase tipuri de carne, aşadar consumaţi-le ori de câte ori aveţi ocazia. Grăsimea pe care o conţin este un component valoros pentru sistemul imunitar, aşadar oferiţi-le cu încredere inclusiv copiilor o dată sau de două ori pe săptămână.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Porc cu miere
Porc cu miere
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: