Aripioare koreene

Aripioare koreene

Ingrediente:

  • 4 aripi de curcan,
  • 3 litri de apă


Ingrediente sos:

  • 50 ml sos de soia,
  • 45 ml apă,
  • 45 ml miere,
  • 60 ml suc de ghimbir proaspăt,
  • 3 căţei de usturoi tocaţi

Mod de preparare:

Aripile se fierb în apă timp de 30 de minute, apoi se lasă la temperatura camerei.

Toate ingredientele pentru sos se pun într-o pungă împreună cu aripioarele şi se masează carnea până se impregnează cu sosul preparat. Se ţine la frigider o noapte.

Încălziţi apoi grătarul electric şi, în timp ce preparaţi aripioarele, le stropiţi cu sosul de marinată ca să le daţi o crustă delicioasă.

Aripioarele de curcan se numără printre cele mai sănătoase tipuri de carne, aşadar consumaţi-le ori de câte ori aveţi ocazia. Grăsimea pe care o conţin este un component valoros pentru sistemul imunitar, aşadar oferiţi-le cu încredere inclusiv copiilor o dată sau de două ori pe săptămână.

Porc cu miere
Porc cu miere
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări: