Desert de vară: cheesecake cu zmeură, fără zahăr!

Cheesecake cu zmeură se serveşte cât mai rece, pentru a fi pe deplin savuros şi răcoritor! Află cum se prepară acest desert perfect de vară.
Desert de vară: cheesecake cu zmeură, fără zahăr!

Rețetă de cheesecake cu zmeură fără pic de zahăr. E un desert minunat de vară, răcoritor! Vezi cum se prepară acest desert fabulos!

Dacă zmeura este printre fructele tale preferate, acum este momentul să dai o fugă la piaţă! Proaspată, parfumată şi răcoritoare, zmeura este un deliciu în zilele de vară.

Iar ca deliciul să fie suprem, fără să-ţi afecteze deloc silueta de plajă, încearcă un cheesecake cu zmeură. Iată de ce ai nevoie!

Rețetă de cheesecake cu zmeură

Ingrediente:

Pentru blat: 120 grame biscuiţi fără zahar şi 50 grame unt cu conţinut redus de grăsime.

Pentru crema de brânză: 350 grame urdă dulce degresată, 3-4 linguri de îndulcitor de stevie, 2 ouă, 120 grame iaurt dietetic, o lingură de făină, coaja de la o lămâie.

Pentru topping: 300 grame zmeură

Mod de preparare:

Macină biscuiţii cât mai fin şi amestecă-i cu untul tăiat cubuleţe, până vei obţine un aluat sfărâmicios. Aşază aluatul într-o tavă tapetată cu unt şi  făină şi pune-o la cuptor timp de 5-10 minute.

În acest timp, pune urda dulce în mixer împreună cu îndulcitorul. Adaugă apoi iaurtul, făina, coaja de lămâie şi ouăle şi mixează bine.

Toarnă compoziţia obţinută în tavă, peste aluat. Bagă tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, până când amestecul se rumeneşte pe margini.

Mixează zmeura şi apoi pune-o pe foc până când obţii un sos mai gros. Amestecă permanent şi lasă focul mic. Apoi, toarnă sosul peste cheesecake, după ce îl scoţi din cuptor.

Servire:

Cheesecake cu zmeură se serveşte cât mai rece, pentru a fi pe deplin savuros şi răcoritor!