Vrei un abdomen plat? Singura schimbare pe care să o faci. Nu te costă nimic!

Poate ți se pare imposibil să ajungi să ai un abdomen plat, dar cu dieta potrivită și cu ajutorul sportului, poți limita caloriile și îți poți tonifia abdomenul.
  • Publicat:
Vrei un abdomen plat? Singura schimbare pe care să o faci. Nu te costă nimic!
Foto: shutterstock / Vrei un abdomen plat? Singura schimbare pe care să o faci. Nu te costă nimic!

Poate ți se pare imposibil să ajungi să ai un abdomen plat, dar cu dieta potrivită și cu ajutorul sportului, poți limita caloriile și îți poți tonifia abdomenul reușind să arzi grăsimea din jurul burții. Înainte de toate este foarte important să înțelefi ce este grăsimea de pe burtă înainte de a scăpa de ea. Excesul de grăsime apare în urma consumului de prea multe calorii. Potrivitunei cercetări publicate în Obesity Reviews, persoanele care consumă prea multe calorii și alimente procesate sau care conțin arome sunt predispuși la grăsimea abdominală.

Ideal este să înlocuiești alimentele rafinate cu ingrediente integrale și să nu mai consumi atât de multe calorii. Băuturile carbogazoase și alcoolul favorizează și ele apariția surplusului de grăsime.

Dacă vrei un abdomen plat trebuie să limitezi consumul acestor băuturi și să optezi pentru opțiunile cu zero calorii precum ceaiul verde sau negru, cafeaua neagră sau apa. Potrivit Harvard Medical School, apa te ajută să-ți subțiezi stomacul, dar și să reduci constipația, pentru că te ajută în procesul digestiei și ajută organismul să funcționeze corespunzător.

Înlocuiește cocktailurile cu apă, chiar dacă nu sună la fel de apetisant, iar cel mai bun obicei pe care-l poți avea în privința băuturilor este să le consumi cu moderație. Ideal este să-ți calculezi zilnic caloriile atât din alimente, cât și din băuturi și să te asiguri că nu depășești limita impusă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân