CSÎD a încercat – Salată de portocale cu ghimbir şi usturoi, 2 lei/porţia

În perioada autoizolării la domiciliu trebuie să ne asigurăm că avem nutrienţi, vitamine şi minerale în alimentaţie. Încercaţi o salată cu portocale şi ghimbir!
  • Publicat:
CSÎD a încercat - Salată de portocale cu ghimbir şi usturoi, 2 lei/porţia
CSÎD a încercat - Salată de portocale cu ghimbir şi usturoi, 2 lei/porţia, foto Shutterstock

În această perioadă de autoizolare la domiciliu pentru o încetinire a evoluţiei coronavirus, de voie de nevoie trebuie să gătim. Nu uitaţi să includeţi şi salatele în meniu. Noi am încercat o reţetă extra delicioasă şi fresh.

La primul gând poate că portocalele şi usturoiul nu se potrivesc însă atunci când sunt înobilate cu aroma unică a ghimbirului îmblânzit de ulei de măsline, ecuaţia gustusului se schimbă. Iată reţeta unei salate pline de vitamine. În plus, usturoiul şi ghimbirul sunt socoţiţi drept aliaţi ai sistemului imunitar.

Salată de portocale, ghimbir şi usturoi

Ingrediente:

Mod de preparare:
Toate ingredientele se feliază şi se amestecă într-un bol de sticlă. Se lasă la rece circa o oră. Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
3 salate delicioase pentru micul dejun
3 salate delicioase pentru micul dejun
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: