Ouă cu cheaguri de sânge. Sunt sigure pentru consum?

Ai găsit cheaguri de sânge în ouă? Află de ce se întâmplă acest lucru şi dacă este sigur să le consumi!
29.06.2020 | Autor: Paula Rotaru

Nu vi s-a întâmplat niciodată să spargeţi un ou şi să observaţi firicele sau punctuleţe mici roşii de sânge? Atunci înseamnă că sunteţi norocoşi – aţi cumpărat ouă atent selectate de producător, care au trecut testul calităţii.

Din păcate, eu nu am fost la fel de norocoasă. De curând am descoperit în oul aflat în termenul de valabilitate un cheag imens de sânge, roşu-maroniu. Inutil de menţionat reflexul de vomă provocat…

După ce am depăşit momentul aruncând la gunoi „eşecul”, am decis să aflu care-i treaba cu ouăle astea cu sânge. Oare aş fi păţit ceva rău dacă l-aş fi mâncat aşa? Sau pur şi simplu e un lucru normal, se mai întâmplă, ar trebui să mă obişnuiesc? Iată ce am descoperit!

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video: