Dieta cu grapefruit

consumul unei jumatati de grapefruit inainte de fiecare masa te ajuta sa beneficiezi la maximum de efectele enzimelor din fruct, care topesc efectiv grasimile.
  • Publicat:
Dieta cu grapefruit
Dieta cu grapefruit

Regim cu salata, regim cu orez, cu sirop de artar, lacto-vegetarian, raw, Atkins, Zone, dieta DASH, ti-a mai ramas vreun regim netestat in incercarea chinuitoare de a da jos kilogramele in plus? Iti recomandam dieta cu grapefruit. Vezi mai jos ce avantaje are si cum trebuie urmat!

Specialistii ne asigura ca exista mai multe variante ale dietei cu grapefruit, printre care unul denumit, in mod absolut eronat, Regimul clinicii Mayo. Toate acestea au insa un singur numitor comun : consumul unei jumatati de grapefruit inainte de fiecare masa.

In acest fel poti beneficia la maximum de efectele enzimelor din fruct, care topesc efectiv grasimile. Pe langa acest lucru, caloriile consumate zilnic nu ar trebui sa fie mai mult de 800. Grapefruitul nu are grasimi, are calorii foarte putine, contine sodiu si este bogat in vitamina C.

Atentie mare, nu urmati acest regim dupa ureche. Daca veti manca de dimineata pana seara numai grapefruit, dupa cateva zile s-ar putea sa nu va mai tineti pe picioare si sa aveti nevoie de asistenta medicala.

Asta din pricina continutului foarte scazut de calorii, deficitului de fibre, proteinesi cateva vitamine si minerale importante. Iata de ce trebuie sa mancati normal, echilibrat, atunci cand vreti sa includeti grapefruitul in alimentatie cu scopul de a slabi.

Citeste si: Cura de sucuri naturale

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân