Ziua 4: dieta cu sucuri, salate şi supe – Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

În cea de a patra zi, dieta a variat puţin din punctul de vedere al conţinutului, dar nu al principiului. Ingredientele sunt mereu proaspete, majoritatatea legume şi fructe cu efect puternic regenerativ, depurativ şi antiinflamator.
  • Publicat:
Ziua 4: dieta cu sucuri, salate şi supe - Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

În cea de a patra zi, dieta a variat puţin din punctul de vedere al conţinutului, dar nu al principiului. Ingredientele sunt mereu proaspete, majoritatatea legume şi fructe cu efect puternic regenerativ, depurativ şi antiinflamator.

Sucurile sunt aceleaşi şi am remarcat o oarecare repetitivitate calculată a unor ingrediente, cum ar fi mărul, de altfel fructul meu preferat. |n plus, salata a avut un conţinut mai mare de varza, iar la supa cremă m-am bucurat de gustul parfumat al ţelinei.

La ora 10:00, am primit un sprijin digestiv din  ananas, măr verde, ghimbir şi lime. Ananasul, prin conţinutul de enzime proteolitice, bromelina, minerale şi vitaminele A,B,C, E, detoxifiază intens, iar în combinaţie cu măr, lime şi ghimbir accelerează metabolizarea grăsimilor.

La ora 12:00, am savurat „energia pentru inimă” din măr, morcov, ghimbir, ardei gras roşu şi broccoli. Morcovul, ardeiul gras, merele conţin betacaroten, un antioxidant puternic, ce sprijină sistemul cardiovascular, iar fibrele conţinute ajută la menţinerea unui sistem digestiv curat.

La ora 14:00, am consumat salata „ColesLawDetox” din varză, morcovi, ardei gras galben, măsline negre, seminţe de dovleac, floarea soarelui. Dressingul a fost din lămâie, ulei măsline, ceapă tânără. Combinaţia de elemente bogate în betacaroten, fibrele şi fitonutrienţii din varză, precum şi măslinele şi uleiul de măsline, cu acizi graşi mononesaturaţi, au un puternic efect hipicolesterolemiant şi antiinflamator.

La ora 16:00, m-am bucurat de mere verzi, lime şi lămâie, un cocktail exploziv de vitamina C, dar şi pectină, fibră ce curăţă profund sistemul digestiv. Iar fructoza din mere ajută la menţinerea tonusului psihic ridicat.

La ora 18:00, am savurat supa de ţelină cu efect remineralizant şi depurativ. Aşa că niciodată nu m-a găsit Meatless Friday într-o formă mai bună!

Sunt în a cincea zi de detoxifiere şi am o stare foarte bună, tonus general crescut, iar rezultatele se văd şi la nivelul tenului şi pielii în general, care este mai strălucitoare şi mai sănătoasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: