Edemul cerebral

Creştere în volum a creierului urmare a maririi conţinutului de apă din ţesuturilor sale, datorat de afectiune a encefalului (tumoră, traumatism, infecţie, inflamaţie, accident vascular cerebral).

Edemul cerebral conduce la o hiper­tensiune intracraniană ce provoaca paralizii, vome, dureri de cap, comă şi in ultima instanta deces.

Tratamentul necesită o spitalizare de urgenţă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.