Carcinom bazocelular

[Carcinom bazocelular]

Carcinomul bazoceular este un tip de cancer de piele. Acesta ia naştere în celulele bazocelulare, un tip de celule prin care pielea produce noi celule, înlocuindu-le pe cele moarte.

Carcinomul bazocelular apar de cele mai multe ori ca o umflătură transparentă pe piele şi poate lua orice formă. Carcinomul bazocelular apare în general în zone ale pielii expuse la soare, precum cap şi gât. Cele mai multe dintre celulele bazocelulare pot apărea din cauza expunerii de lungă durată la razele UV. Folosirea protecţiei solare şi evitarea expunerii pielii la razele UV poate ajuta în prevenirea apariţiei carcinomului bazocelular.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica