Top Priority iti sigileaza manichiura

Solutia pentru unghiile casante si manichiura care nu rezista este Top Priority de la Jessica.
  • Publicat:
Top Priority iti sigileaza manichiura
Protejeaja-ti manichiura cu Top Priority

Unghii casante, manichiura care nu rezista? Acum ai solutia: Top Priority de la Jessica, un lac ce actioneaza precum un sigiliu ce protejeaza culoarea de pe unghii.

Cu o formula speciala, Top Priority actioneaza precum o bariera impotriva ruperii unghiilor si impotriva factorilor externi ce le afecteaza santatea, coferindu-le o protectie desavarsita mai mult timp.

Expertul in ingrijirea unghiilor naturale, Jessica Vartoughian, stie cat de importanta este ingrijirea unghiilor: „Unghiile au nevoie de o protectie mult mai mare decat cea pe care le-o ofera produsele de ingrijire obisnuite” explica Jessica. „Clientii doresc sa pastreze aspectul de lac proaspat aplicat pe o durata mult mai indelungata de timp, insa cele mai multe topcoat-uri nu pot oferi acest efect.

Top Priority sigileaza si protejeaza manichiura, amplifica efectul terapeutic al bazei si al tratamentului corectiv. Format din aminoacizi de keratina, Top Priority sigileaza si protejeaza luciul unghiei asemeni unui smalt ceramic, mentinand manichiura pentru mai mult de 2 saptamani.

Pret recomandat: 30  RON

 

Citeste si Protejeaza-ti unghiile fragile si subtiri
Unghii de vedeta

Tu cum iti protejezi manichiura?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Epilare inghinala, fara iritatii
Epilare inghinala, fara iritatii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân