Terapii consacrate, perfecte pentru trupul tau

Cateva dintre acesta sunt: luxopunctura si laser pearl.
  • Publicat:
Terapii consacrate, perfecte pentru trupul tau
no title

In prezent, gratie aparaturii tip laser, o serie de imperfectiuni corporale, precum si stresul sau oboseala pot fi combatute cu succes. Rezultatele remarcabile inregistrate, nu putine la numar, certifica importanta prezentei acestui tip de terapii estetice si in clinicile romanesti de specialitate. O solutie viabila pentru remodelarea tuturor zonelor cu probleme.

Reanimarea faciala

Cum se realizeaza? Prin interventii micro-chirurgicale ce implica conectarea unui nerv specific al fetei la un muschi functional transferat de la picior. Nervul serveste ca sursa de energie, iar muschiul actioneaza ca un motor ce reproduce miscarea pe care o face omul cand zambeste.

Pentru un pacient care nu poate zambi pe o parte, o grefa a nervului este conectata la un altul, din partea fetei functionala si extinsa la zona paralizata a fetei.

Grefa actioneaza ca un prelungitor care furnizeaza impulsuri catre zona paralizata a fetei. 6, 12 luni mai tarziu, dupa ce nervul paralizat „invie”, muschiul este conectat si arterele si venele pe care le detine sunt atasate la partea faciala initial paralizata.
 
Fraxel

Sub efectul laserului Fraxel se produce stimularea cresterii cutanate cu ajutorul luminii laser fractionata. Laserul Fraxel foloseste un manunchi de raze luminoase dintr-un fascicul fractionat care pa­trunde prin piele si produce microzone de incalzire termica sub forma unor coloane fierbinti, asemanatoare unor ace virtuale extrem de fine.

Tesutul neincalzit din jurul zonei tratate se contracta instantaneu si celulele cutanate stem sunt stimulate. incepe astfel un proces fiziologic de regenerare cutanata prin formarea de celule noi care repara punct cu punct tesatura cutanata deteriorata.

Imbunatatirea se produce in ritmul natural de viata al celulelor pielii, adica un rand nou de celule la 30 de zile. Se poate imbunatati si textura vergeturilor, dispar si petele de melasma, pistruii, keratozele, dar si ridurile fine de imbatranire.

Luxopunctura

O tehnica ce combina reflexologie, acu­punctura si shiatsu, prin care un fascicul de lumina in spectru infrarosu actioneaza asupra punctelor de reflexie ale corpului, efectele vizate fiind combaterea fumatului, bulimiei, stresului, oboselii etc. Necesita intre 3 si 20 de sedinte.

Laser Pearl (Cutera) pentru riduri si acnee

Actioneaza prin ablatie: indepartarea in siguranta a unei portiuni din epiderm (celule moarte si pete solare), obtinuta printr-un control precis al vaporizarii: 10-30 microni de epiderm.

Prin actiunea laserului se genereaza suficienta caldura pentru a produce coagulare in restul epidermei. Aceasta coagulare inchide vasele sangvine sparte din restul epidermei si dermului superficial realizand albirea fetei.

Caldura reziduala stimuleaza formarea colagenului tanar in derm cu imbunatatirea texturii, reducerea porilor si a ridurilor. Aceasta ultima faza continua timp de 4-6 saptamani. Rezulta un aspect mai intinerit si mai sanatos al pielii.
 
Terapia cu unde de soc pentru ameliorarea celulitei

Folosind ultrasunete aplicate divergent pe piele spre tesutul adipos, grasimea poate fi remodelata si compactata. Se adre­seaza in special celulitei coapselor si a bra­telor, aripioarelor de pe solduri, grasimii de pe partea interna a genunchilor, bra­telor. in paralel, s-a remarcat o imbunatatire reala a structurii cutanate care se com­pacteaza si o ameliorare a microcirculatiei.

Citeste si Perfect body obsession
                 Tineretea e in mainile tale


Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Primavara se sterg petele
Primavara se sterg petele
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”