Vara asta adoptă un look fresh, cool, sofisticat şi strălucitor!

Eşti misterioasă, puternică, încrezătoare, chic... precum muza hairstyliştilor de top. Exuberanţa zilelor însorite trimite la coafuri îndrăzneţe, ţinute felurite şi siluete bine definite. Fac senzaţie cocul franţuzesc reinterpretat şi împletiturile.
  • Publicat:
Vara asta adoptă un look fresh, cool, sofisticat şi strălucitor!

Eşti misterioasă, puternică, încrezătoare, chic… precum muza hairstyliştilor de top. Exuberanţa zilelor însorite trimite la coafuri îndrăzneţe, ţinute felurite şi siluete bine definite. Fac senzaţie cocul franţuzesc reinterpretat şi împletiturile.


Lejer sau clasic, elegant… Un blond strălucitor culoarea spicului de grâu este hipnotizant. Produsele de regenerare şi hidratare joacă un rol esenţial în menţinerea vitalităţii culorii. Cu un foehn şi cu o perie dreaptă e gata o coafură văratică. La fel de ispititoare sunt şi culorile reci. Dacă te “prinde” părul strâns, atunci un coc este alegerea inspirată indiferent de ocazie. Îl poţi purta cu graţie haihui pe străzile oraşului, la plajă sau la întruniri aristocrate.


Părul lung, frumos şi sănătos, ca de Sânziană, poate fi pus în valoare în combinaţii dintre cele mai simple şi provocatoare. Te poţi folosi doar de o agrafă pentru o apariţie de podium sau poţi renunţa pur şi simplu la orice accesoriu. Fetele isteţe şi inventive ştiu care-i secretul unui păr de poveste. Şamponul pe bază de vitamina E! Un minunat leac împotriva reziduurilor prezente în apa sărată sau cu clor. Proaspăt spălat, în special vara, părul e preferabil să fie lăsat să se usuce în aer liber, însă nu direct în razele arzătoare, atenţionează specialiştii. Dacă astăzi îl preferi rebel, mâine ar merge poate ceva mai sofisticat. Şi în acest sezon au revenit în forţă împletiturile. Pot fi purtate în orice moment al zilei oferind o notă de eleganţă şi un plus de farmec. Iar dacă ai cosiţe blonde eşti pe val! Poţi încerca un spic mai strâns, calota fiind bine finisată, împletind restul părului într-o coadă finisată la spate. Rezultatul? O coafură spectaculoasă!


În trend este părul viguros prins sus în coc lejer sau natural lăsat pe spate. Strălucirea însă cu un ritual atent de îngrijire se obţine. Hairsyliştii recomandă un tratament pe bază de oţet. După şamponare clăteşte-ţi părul cu o ceaşcă de oţet diluat în apă călduţă. Luciul va fi redat rapid, iar resturile de şampon vor fi eliminate uşor. Nu este însă recomandat dacă părul este uscat sau încâlcit. Apelează cu încredere şi la lanolină pentru hrănire şi hidratare. Se aplică înainte de şamponare, pe părul umezit, printr-o masare uşoară. Îţi doreşti un plus de volum? Nimic mai simplu. Aplică înainte de clătire sucul extras dintr-un măr şi lasă-l să acţioneze câteva minute. Firul va căpăta acea unduire rebelă de vară.

Nu doar blondul este o culoare caldă, vie, lucioasă. Vine puternic din urmă arămiul. Este o culoare pretenţioasă, destul de greu de păstrat mai ales pe timp de vară. În ultima perioadă, la mare căutare, însă nu fără o îngrijire atentă (cu produse cosmetice adecvate ce hidratează, protejează şi conferă luciu) sunt culorile calde. O compresă regeneratoare hrăneşte şi asigură vitalitate firului de păr vopsit (indicat o dată pe lună). Te poţi inspira şi încerca, dacă-ţi doreşti o schimbare în spiritul verii, orice nuanţă din paleta de arămiu şi în combinaţii de castaniu sau blond.


Liberă să-ţi coafezi părul cum îţi place! Şi e momentul să profiţi din plin de varietatea de coafuri nonconformiste permise. Însă părul trebuie să strălucească! Şi să devină rezistent la agresiunile externe – vânt, soare, apa mării dacă apelezi la produse cu protecţie UV. Tot pentru protecţia părului ideal este şi tratamentul cu ulei de argan. Arganul hidratează foarte bine structura părului şi previne uscarea lui. Perfect adaptat condiţiilor climatice, podoaba capilară devine uşor de coafat. Ce zici de un coc prins într-o coadă de cal şi fixat sus prin răsucire? Uimeşte!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: