Tribut D&G pentru mamele din întreaga lume! GALERIE FOTO

Anul acesta, Dolge&Gabbana a reuşit să convingă femeile din întreaga lume că "ziua mamei" nu se sărbătoreşte doar o dată pe an, ci în fiecare zi!
  • Publicat:

Anul acesta, Dolge&Gabbana a reuşit să convingă femeile din întreaga lume că „ziua mamei” nu se sărbătoreşte doar o dată pe an, ci în fiecare zi!

Designerii acestui brand au reuşit să lanseze o „colecţie-tribut” intitulată „Mamma Mia”, pentru mămicile de pretutindeni, realizând un show de-a dreptul spectaculos!

Nu numai că ţinutele sunt frumoase, din materiale excepţionale şi că modelele au emanat feminitate din cap până în picioare, dar şi bebeluşii au fost prezenţi la această prezentare de modă inedită, făcându-şi mamele de-a dreptul mândre!

Majoritatea ţinutelor prezentate conţin mesaje de dragoste, dar şi printuri primăvăratice, rochiile fiind realizate din materiale subţiri, ideale pentru mamele ocupate, dar care vor să fie fashion în fiecare zi!

Intră în Galeria FOTO şi vezi cât de bine au arătat „mămicile” pe catwalk, una dintre ele fiind chiar modelul Bianca Balti, însărcinată în şase luni.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: