Trenduri autumnale – ce zici de o schimbare de look?

În acest sezon, trecutul devine viitor şi invers. Unicitatea acestui anotimp constă în mixul eclectic de trenduri inspirate de perioade importante din istoria omenirii.

Natural în tonuri autumnale

Eşti şatenă sau ai părul castaniu? Poţi alege din nuanţele delicate al frunzelor tonuri de marouri calde pentru pleoapele tale. Fie că ai ochii căprui, verzi sau albaştri, aceste culori îi vor pune în valoare. Iar pentru buze, glossurile translucide sunt o variantă care se potriveşte acestei propuneri a specialiştilor în imagine. Vei crea, astfel, un look unitar, în trend cu nuanţele toamnei.

Hippy şic

Adaptează acest look creionat în nuanţe tomnatice unui păr foarte închis la culoare. Ai grijă să alegi, pentru machiaj, culori calde, pentru ca tenul nu-şi piardă din strălucirea naturală. Accentul cade pe luminozitatea tenului şi pe nuanţele naturale de pe buze. Completează machiajul autumnal cu părul pieptănat cu cărare pe mijloc şi prins într-un coc lejer.

Anii ‘60

Un machiaj cat eyes exagerat este unul dintre look-urile semnătură ale sezonului. Codiţele prelungi au efect optic de alungire a ochilor, fiind cheia întregului look. Nu uita de regula care spune că dacă ai ochii conturaţi, buzele şi restul machiajului ar trebui să fie cât mai natural. Părul prins într-un coc a la anii ’60 completează look-ul retro atât de întâlnit pe podiumurile din acest sezon.

Rebel touch

Ombre-ul rămâne în tendinţe şi în acest sezon, iar pe părul lung, uşor răvăşit efectul de luminozitate este amplificat. Conturarea puternică a ochilor prin folosirea dermatografului şi a fardului pudră pe linia genelor a ambelor pleoape creează un look uşor dramatic. Completează-l cu un ruj perlat în tonuri apropiate de nuanţa buzelor.

Linii din viitor

Tuşele grafice care creează machiaje futuriste se completează cu linia asimetrică a bretonului, fiind compatibile cu nuanţele închise de păr. Machiajul ochilor, desprins, parcă, din viitor, se completează cu buze în culori naturale şi un wet look lejer. Un look desprins, parcă, dintr-un film SF.

Pagina 2 din 2
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Nuntă toamna? Ce rochie porţi?
Nuntă toamna? Ce rochie porţi?
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică