Top 5 culori pentru păr la modă în această vară

Ai aflat care este provocarea verii în materie de culoare pentru păr? Tehnica ECAILLE sau altfel spus multi tonuri de culoare suprapuse, care se întrepătrund, create ad-hoc pentru fiecare femeie.
  • Publicat:

Ai aflat care este provocarea verii în materie de culoare pentru păr? Tehnica ECAILLE sau altfel spus multi tonuri de culoare suprapuse, expresia nuanţelor topite, moi, care se întrepătrund, create ad-hoc pentru fiecare femeie, pentru fiecare personalitate.

Lookurile ce aparţin acestui trend sunt inspirate de texturile fine ce se regăsesc în cochilia unei scoici sau a unui melc.  Sunt foarte naturale, cu tonuri multiple de culoare, unde se regăsesc accente de lumină şi umbră.

Mădălina Niţu, stilist Wella Professionals ne spune: „Vara acesta se poartă atât culorile închise, cât şi cele deschise, de la cendre, arămiu şi pasteluri, până la castaniu şi negru perlat. Iată un top cinci dintre cele mai importante:

  • Rose Gold este o nuantţă de lux, obţinută din două culori, amestecate printr-o tehnică specială, acestea capătă un aspect marmorat, dar unitar şi spectaculos.
  • Black Pearl  este un castaniu albastru cenuşiu ce creează un efect difuz de perlă, mat polisat,  ce pune negrul în valoare.
  • Burnished Bronze are o bază de culoare castaniu – miere,  îmbogăţit de reflexe de lumină de culoarea chihlimbarului şi mahon. Per ansamblu, este vorba de un look soft, accentuat de reflexe luminoase  şi calde.
  • Polished Platinum  recreează efectul topit de platină care se contopeşte în păr, de la intuneric la lumină.
  • Rich Copper este o bogăţie de nunaţe de cupru în forma sa cea mai elegantă: blond arămiu, blond luminos şi cenusiu rose.

Cum le aplici? Peste zone predeschise prin tehnica freehand. Cu tehnica ECAILLE, fiecare femeie primeşte în dar o culoare plină de lumină şi strplucire. O culoare unică, demnă de sezonul estival. Bucură-te şi tu de ea!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: