6 tendinţe în makeup pentru mirese GALERIE FOTO

Katiuşa Popovici, make-up artist profesionist, sintetizează cele mai interesante tendinţe remarcate pe podium: de la sprâncene pronunţate la machiaje naturale şi împletituri deosebite.
  • Publicat:

New York Bridal Fashion Week nu este doar un prilej prezentare a ultimelelor modele de rochii de mireasă, ci este totodată un bun moment de a găsi idei inspiraţionale pentru coafuri şi machiaje, astfel încât să ai o apariţie memorabilă în ziua nunţii.

Katiuşa Popovici, make-up artist profesionist, sintetizează cele mai interesante tendinţe remarcate pe podium: de la sprâncene pronunţate la machiaje naturale şi împletituri deosebite, şi , mai mult decât atât, ne explică şi cum poate fi obţinut look-ul respectiv.

Stilul No make-up

Lasă-ţi frumuseţea naturală să strălucească în ziua nunţii tale având pielea strălucitoare, obrajii uşor îmbujoraţi şi buzele într-o nuanţă naturală de roz. Modelele caselor de modă Watters, Amsale şi Christos au pus în valoare acest look drăguţ, foarte natural.

Cum obţii look-ul: „Secretul constă în a te asigura că pielea îţi este curată, exfoliată şi bine hidratată. Un fond de ten uşor sau o cremă hidratantă nuanţată îţi va acoperi petele sau locurile problematice, în timp ce un blush şi un bronzant aplicat uşor pe pomeţi îţi vor crea impresia de îmbujorare. Finisează look-ul cu un ruj nud cu o nuanţă de culoare”, explică Katiuşa Popovici.

Sprâncene pronunţate

Sprâncenele pronunţate, modă iniţiată de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor şi Brooke Shields, revin în centrul atenţei datorită modelului Cara Delevingne. În timpul festivalului de fashion de la New York, designeri precum Monique Lhuillier, Reem Acra şi Theia au adoptat acest trend, scoţând în evidenţă puterea unui look determinat.

Cum obţii look-ul: „Pentru a scoate sprancenele în evidenţă, foloseşte pentru acestea un fard special până obţii forma dorită şi apoi aplică mascara special pentru sprâncene. Aceasta este modalitatea ideală prin care pui accent şi pe ochi şi în acelaşi timp adaugi mai multă dimensiune”, adaugă Katiuşa Popovici.

Glossy lips

Folosit în mod corect, gloss-ul poate da buzelor tale un aspect frumos şi luminos. În plus, se potriveşte perfect cu makeup-urile naturale. Marchesa, Lazaro şi Hayley Paige au purtat acest look şi au arătat splendid.

Cum obţii look-ul: „Înainte de a aplica machiajul, realizează un scrub pentru buze cu scopul de a îndepărta celulele moarte, apoi aplică rujul preferat, urmat de strat subţire de gloss într-o nuanţă similară, pentru a crea impresia unei alte dimensiuni” completează Katiuşa Popovici.

Machiajul smokey eyes cu maro

Rămânând în zona naturală, ia în considerare maroul mat pentru fardul şi tuşul de ochi. Combinaţia intensifică privirea. Două dintre versiunile prezentate pe podiumul din New York au fost întâlnite la designerii Alberta Ferretti şi Marchesa. „Evitaţi mascara în nuanţe de maro. Credeţi-mă, nimic nu se compară cu aspectul intens pe care îl redau genele tale, evidenţiate cu o mascara de un negru intens”, adaugă Katiuşa Popovici.

Strălucirea de perlă

Una dintre cele mai comune solicitări pentru nuntă este de a oferi pielii un aspect răcoros, indiferent de sezon. Pentru a obţine o faţă strălucitoare, dar care nu luceşte, precum modelele caselor Sottero and Midgley şi Austin Scarlett, makeup artiştii au folosit un evidenţiator cu strălucire de perlă.

Cum obţii look-ul: „Vei avea cea mai frumoasă sclipire aplicând iluminator pe pomeţi, în colţul interior al ochilor şi imediat sub sprâncene sau folosind la final o pudră cu particule stralucitoare, perlate pe toata fa’a ”, punctează Katiuşa Popovici.

Buze roz

Scoate-ţi în evidenţă culoarea naturală a buzelor cu nuanţe uşoare de roz sau şi corai, potrivite tenului tău. Câteva exemple frumoase au aparţinut caselor Pronivias şi Ramona Keveza. „Încearcă un gloss în aceste nuanţe, dar nu foarte sclipicios pentru a crea aspectul unor buze pure, veritabile, care nu au o textură încărcată. Însă cel mai indicat pentru un moment atât de important din viaţa unei femei este să lucrezi cu un makeup artist profesionist!”, adaugă Katiuşa Popovici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Coafură cu bucle… digitale
Coafură cu bucle… digitale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: