Coafură cu bucle… digitale

Buclele digitale sunt unul dintre cele mai trainice secrete ale vedetelor – precum Victoria Beckham sau Kate Middleton. Uşor de realizat şi cu un efect de durată, buclele digitale oferă părului un aspect natural şi voluminos.
  • Publicat:
Coafură cu bucle… digitale

Buclele digitale sunt unul dintre cele mai trainice secrete ale vedetelor – precum Victoria Beckham sau Kate Middleton . Uşor de realizat şi cu un efect de durată, buclele digitale oferă părului un aspect natural şi voluminos.

Dintotdeauna mi-a plăcut să am bucle. Şi pentru asta am încercat tot ce era posibil: de la bigudiurile din ziar ale mamei, la permanentul care mă transforma într-o veritabilă oiţă, de la bigudiuri încălzite la tot felul de ondulatoare. Din cauza faptului că am părul fin, orice metodă adoptam (mai puţin permanentul), buclele mi se lăsau în câteva ore. 

Voiam, însă, o variantă care să mă ajute să am părul ondulat măcar câteva zile la rând. Şi când am aflat de Digital Curls, m-am dus cu sufletul la gură să văd dacă pot obţine ceea ce îmi doream: bucle care să reziste cât mai mult timp.

Aşa am cunoscut-o la Global Wellness System pe Rhizlaine Jebrane, o franţuzoaică ce a fondat compania Lissfactor acum 10 ani. De la ea am aflat că acest concept al buclelor digitale se referă la ondularea părului pe o perioadă de până la şase luni, cu ajutorul unor ingrediente precum keratina, untul de shea, uleiul de migdale dulci, uleiul de jojoba sau cel de macadamia. Practic, este un concept a cărui filosofie se bazează pe produsele naturale şi pe un aspect cât mai lejer. Tocmai pentru că în formulă nu există  ingrediente chimice, buclele sunt unele lejere.

Cum se obţin buclele … digitale

După ce îţi este aplicat un tratament profund hidratant, se aplica pe fiecare şuviţă formula Digital Curl, apoi părul este pus pe nişte bigudiuri conectate la un aparat care le va încălzi.

Temperatura este cea care activează ingredientele naturale ale formulei. După aproximativ jumătate de oră, bigudiurile sunt scoase, se aplică o substanţă  de fixare şi, apoi, părul este spălat. Efectul este unul foarte natural şi de durată. Eu am făcut deja a doua tură de bucle digitale şi sunt încântată, în special, pentru că după coafare sau bigudiuri, buclele rezistă mai mult timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: