3 paşi pentru îngrijirea părului vopsit

Un par vopsit inseamna un par cu nevoi speciale. Un par care are nevoie de produse de intretinere dedicate. Sampon, conditionner (balsam de par) si masca.
  • Publicat:
  • Actualizat:
3 paşi pentru îngrijirea părului vopsit

Un par vopsit inseamna un par cu nevoi speciale. “Un par care are nevoie de produse de intretinere dedicate. Sampon, conditionner (balsam de par) si masca. Toate adaptate structurii, tipului firului de par.
Rolul lor? Sa mentina culoarea si stralucirea parului”, spune Vali Sava, stilist Londa Professional.

Daca vrei o ingrijire ca la carte, procedezi asa: dupa samponare, clatesti bine parul si aplici conditionner (daca parul este fin) sau masca (pentru firul mai gros).

Si daca nu stii care e diferenta intre cele doua produse si actiunea acestora, iat-o:  “in cazul conditionnerului (balsamului) nu e nevoie de o durata de actionare, fiind un tratament expres, dar in cazul mastii e necesar sa stea 5-10 minute pe par pentru ca este mai consistenta si mai puternica ca si concentratie de substante active.”, povesteste stilistul.

Un al treilea lucru extrem de important este hidratarea firului de par. Asadar, “Doamnelor nu  exagerati cu placa sau cu feonul. Placa usuca excesiv si duce la pierderea pigmentilor din par. Rezultatul? Parul devine mat, inexpresiv si casant.”, adauga Vali Sava.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum scapăm de stresul cearcănelor
Cum scapăm de stresul cearcănelor
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are