Tehnici de colorare a parului inspirate de viaţa urbană

Cele şase noi tehnici de colorare – denumite sugestiv inkFx (efecte de cerneală) – au fost create pentru a exprima cel mai bine cele mai noi tendinţe.
  • Publicat:

De cele mai multe ori oraşul ne învăluie în cotidianul lui, însă surse de inspiraţie există pretutindeni, trebuie doar să lăsăm imaginaţia liberă. Direcţiile propuse de Londa Professional pentru acest sezon surprind prin dinamicitate, originalitate şi culoare.

Cele şase noi tehnici de colorare – denumite sugestiv inkFx (efecte de cerneală) – au fost create pentru a exprima cel mai bine cele mai noi tendinţe; ele te ajută să transpui în coafură elementele definitorii ale sezonului.
Iată care sunt acestea:

1. inkFlecks.
Accente de culoare îndrăzneţe creează straturi nuanţate de lumină care oferă părului o viaţă nouă şi adaugă mişcare şi volum. Aplicarea vopselei pentru această tehnică se face cu ajutorul unui nou instrument de la Londa Professional, Color Pad, un burete catifelat ce permite aplicarea uşoară a culorii pe suprafaţa părului. Această tehnică oferă posibilitatea de a crea modele sofisticate de culoare.

2. inkStrokes.
Cuvântul cheie pentru această tehnică este spontaneitate. O tehnică ideală pentru părul blond, iar recomandarea este să adăugaţi nuanţe pastelate în păr pentru un look jucăuş. Nuanţele de auriu şi tonurile de roz oferă strălucire şi rafinament părului lung. Special pentru această tehnică, trebuie sa folosesti foliile transparente in procesul de vopsire a parului – un accesoriu remarcabil pentru aplicarea culorii într-un mod spectaculos, ce permite evaluarea îndeaproape a rezultatelor de colorare.

3. inkBlots.
Dacă vă doriţi un accent de culoare în păr cu care să surprindeţi, tehnica inkBlots este soluţia: un mod proaspăt de a adăuga luminozitate şi mişcare părului lung. Cu acest look, puteţi crea o zonă de interes pe lungimi, fără a fi nevoie de o stratificare. Veţi surprinde pe toată lumea cu acest look colorat şi tineresc. Se poate adapta pentru tipuri diferite de păr datorită efectelor ascunse de culoare, care vor sublinia, accentua şi evidenţia nuanţele naturale ale părului, dar în acelaşi timp vor crea rezultate unice.

4. inkEtches
Reprezintă noua alegere în materie de colorare. Serviciul de colorare inkEtches adaugă o notă de individualitate look-ului modern şi texturat din zilele noastre. Este perfect atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi; deoarece aduce densitate şi dimensiuni luminoase, în mod subtil, dar sigur. Este soluţia cea mai potrivită pentru breton şi pentru a evidenţia “dezordinea aranjată” a părului. Acest look este uşor de făcut şi la fel de uşor de întreţinut acasă.

5. inkDrips înseamnă joacă şi curaj.
Tehnica inkDrips duce colorarea părului la un nivel artistic care nu cunoaşte limite.
Cel mai important, cu această tehnică puteţi aduce mai mult farmec în păr. Folosind aplicatorul, vopseaua este lăsată să alunece în mod natural pe rădăcini, iar apoi pe lungimi pentru cele mai bune rezultate.

6. inkPress. Artă şi simetrie.
Dacă vă doriţi să faceţi impresie, tehnica inkPress literalmente face exact acest lucru. Tehnica inkPress este unică şi originală, deoarece nu veţi obţine niciodată aceleaşi efecte de colorare, iar cu ajutorul noilor accesorii de colorare puteţi crea un efect perfect simetric. Nuanţele luminoase funcţionează cel mai bine pe părul închis la culoare, iar culorile bogate sunt evidenţiate cel mai bine pe un păr deschis la culoare.

Foto: Londa Professional

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Oja neon, tendinţa anului!
Oja neon, tendinţa anului!
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: