Tendințe vară 2022: în ce culori să-ți vopsești părul

Ca în fiecare an vorbim despre tendințe așadar, acum vorbim despre tendințe vară 2022.
  • Publicat:
Tendințe vară 2022: în ce culori să-ți vopsești părul
Foto: shutterstock

În acest sezon, privirea este îndreptată cu interes către look-uri cu aromă vintage care se îmbină cu nuanța părului multi-reflectorizantă a unui maro atemporal, mereu pe val. Ca în fiecare an vorbim despre tendințe așadar, acum vorbim despre tendințe vară 2022.

Nuanțe calde, de la caramel la ciocolată, șuvițe strălucitoare, culoare dublă și multe altele: să vedem care sunt noile culori de păr pentru această vară, pentru a alege tendința care ți se potrivește cel mai bine și pentru a arăta cât mai cool.

Expensive Blonde, tendința primăvară – vară 2022

Blondul a fost întotdeauna cea mai solicitată culoare, un must-have care nu se demodează niciodată, mai ales în rândul vedetelor. De la Jessica Alba la Gigi Hadid și la multe alte vedete care în ultimele luni nu au rezistat farmecului său. Senzual și feminin, în acest sezon, blondul devine mai luxos cu nuanța Expensive Blonde. Un blond luminos decorat cu fațete calde și aurii și nuanțe ușoare și reci, capabil să pună în valoare orice tip de ten.

Shatush și balayage 

În ultimii ani, aceste două tehnici au fost marii protagoniști ai tendințelor de culoare a părului și revin mai ales la culoarea blondă. Balayage este tendința de culoare a părului care nu dă semne de scădere, nici măcar în 2022. O tehnică de decolorare care îți permite să iluminezi părul cu șuvițe fine și strălucitoare. Alegerea perfectă atât pentru părul blond, cât și pentru părul castaniu! 

Shatush, pe de altă parte, reprezintă alternativa din ce în ce mai la modă pentru a îmbunătăți iluminarea. Combinația de încercat este între nuanțele închise și naturale și pletele aurii. Distribuția culorii este fundamentală: în jurul feței și pe lungimi, scopul este de a crea profunzime și de a oferi echilibru. Dacă intenția este de a „rupe” armonia, totuși, shatush-ul poate include culoare. Efectul ombré, așadar, trebuie să fie nuanțat de roz, albastru sau roșu.

Tendințe vară 2022: Chocolate caramel balayage

Un exemplu perfect inspirat de deserturile tale preferate – culoarea care se topește și creează un amestec de culori atât de delicios, încât captează toate privirile. La jumătatea distanței dintre blond și maro, culoarea caramel este cu siguranță una dintre cele mai calde nuanțe, ideală pentru a da acea notă caldă ochilor, trăsăturilor feței și întregului păr.

Icy blonde

În timp ce nuanțele calde vor domina în 2022, blondul platinat, înghețat, este o culoare de bază, care va fi una dintre excepții. Și-a menținut popularitatea de câțiva ani și, având în vedere modul în care luminează instantaneu tenul, este ușor de înțeles de ce. În plus, să nu uităm cât de versatilă este această nuanță: poți modifica subtonurile pentru a se potrivi preferințelor tale. 

Red-Brown

Părul roșu continuă să fie în topul preferințelor, mai ales în cele mai strălucitoare nuanțe precum arămiul. 

Anul acesta, cele mai la modă culori de păr vor varia de la cupru strălucitor la roșu Shiraz, trecând de la maro închis la o mie de nuanțe de roșu. Combinația roșu și castaniu este exact ceea ce sugerează și numele: o nuanță hibridă care merge pe linia dintre culorile părului roșu și castaniu. Un mix plin de bogăție și profunzime ce poate fi personalizat pentru a rămâne neutru sau pentru a-i da un ton ușor cald. 

Dacă optezi doar pentru roșu, în acest sezon, acesta va deveni mai luminos. Nuanța perfectă? Un roșu arămiu și viu, dar cu reflexe aurii. O culoare de păr 2022 cu o senzualitate înnăscută, dar și greu de întreținut. Efectul final: dulce și picant în același timp!

Tendințe vară 2022: Nuanțe de migdale crude 

Iluminarea ideală pentru părul castaniu este culoarea migdalelor crude. Reflexul migdalelor, de fapt, tinde spre maro deschis, dar niciodată îngălbenit, un maro nici prea cald, nici prea rece. O nuanță capabilă să revitalizeze baza naturală, să o ilumineze și să confere moliciune mișcărilor.

În plus, vara aceasta nu trebuie ratate cele mai nebunești culori: roz, verde și albastru, mai presus de toate. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: