Treninguri pentru bărbați nu numai în stilizări sportive – inspiră-te!

  • Publicat:
Treninguri pentru bărbați nu numai în stilizări sportive - inspiră-te!

Îți place comoditatea? Dacă da, suntem siguri că treningurile pentru bărbați sunt adesea folosite în stilizările tale de zi cu zi. Nu e de mirare: în ultimele sezoane, au devenit foarte populare. De asemenea, nu mai sunt largi și neatractive din punct de vedere vizual, ceea ce le face grozave nu numai pentru sport. Cum să porți treninguri în afara sălii de sport? Sfătuim!

Treninguri pentru bărbați – cu ce să porți?

Contrar aparențelor, pantalonii de trening pentru bărbați se potrivesc nu numai cu hanorac! Merită să începem cu faptul că croiala treningurilor pentru bărbați s-a schimbat semnificativ față de ceea ce ne amintim din anii 90 sau 00. Treningurile bărbătești din bumbac nu mai sunt largi, nu au un pas în genunchi: sunt pur și simplu drăguțe. În plus, îți pot sublinia silueta!

În opinia noastră, aceasta este o schimbare bună, datorită căreia poți purta peste tot pantaloni de trening pentru bărbați practici. Combinate cu un tricou simplu, alb, arată cu adevărat șic, poți purta cu ușurință și un pulover cu ele.

Recomandăm în special croi care scot în evidență gambele, cu manșete: deși sunt destul de strâmți pentru un trening, datorită acestui lucru nu arată neglijenți și chiar le poți purta la cinema sau la întâlniri cu prietenii.

Desigur, vei găsi ceva pentru tine, chiar dacă preferi o potrivire mai lejeră: și pantalonii mai largi arată bine. La noi, vă recomandăm culori neutre, universale, care nu numai că se potrivesc cu totul, dar nici nu se murdăresc atât de repede.

Treninguri pentru bărbați – cum rămâne cu hanoracele?

Dacă ai reușit să faci pantalonii de trening pentru bărbați să ajungă în showroom-uri, de ce să nu li se alăture hanoracele? Desigur, există modele diferite, dar cele mai multe dintre modelele netede sau discrete de hanorace pentru bărbați pot fi purtate cu succes cu blugi sau pantaloni de jogging.

Se potrivesc bine și cu pantaloni chino și, desigur, pantaloni de trening. Un hanorac sport este o piesă vestimentară foarte versatilă: suntem siguri că ai deja câteva stiluri având în vedere utilizarea lui, iar acestea nu sunt doar seturi sport.

Set trening pentru bărbați: mai stilat decât credeți

Este timpul pentru detalii reale: pantaloni de trening. Pe vremuri, setul de trening pentru bărbați nu avea asocieri foarte bune. Totul s-a schimbat când acest trening largi, destinat în principal antrenamentului sau sălii de sport, nu a restricționat mișcarea și a început să arate atractiv.

Nu e de mirare: aceasta este îmbrăcămintea perfectă și suntem foarte fericiți că în prezent sunt proiectate treninguri pentru bărbați cu adevărat drăguțe și elegante. Poți chiar să-ți iei un set identic cu cealaltă jumătate a ta: atunci vei arăta ca o pereche foarte bună.

Setul într-o culoare universală: alb, negru sau – preferatul nostru – bej este potrivit chiar și pentru o zi lejeră la serviciu (dacă nu ai un dress code) și arată foarte bine. Croiala arata mult mai bine decât era cu ani in urma: pantalonii nu sunt largi, ci se potrivesc, iar hanoracul se potrivește bine si nu mai da impresia de a fi prea voluminos.

Așa că, dacă te gândești să cumperi ceva confortabil, aruncă o privire la seturile de trening. Acesta este un set care ar trebui să fie în garderoba oricărui bărbat.

Treningurile bărbătești din bumbac au intrat permanent în canonul modei. Merită să le apreciezi, pentru că practic fiecare figură masculină arată bine în ele. Este, de asemenea, unul dintre cele mai confortabile articole de îmbrăcăminte.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”