5 idei de manichiură pentru mirese. Ce modele să porți în ziua nunții?

5 propuneri de manichiură pentru mirese care să-ți ofere un efect de impact. De la o manichiură french reinterpretată până la accente aurii.
17.04.2022
5 idei de manichiură pentru mirese. Ce modele să porți în ziua nunții?

Dacă te pregătești curând să faci mare pas către căsătorie, atunci sigur ești în febra pregătirilor. Ce fel de mireasă vei fi? Ce ținută vei purta, ce coafură, pentru ce tip de manichiură vei opta? 

E bine să iei în calcul toate alternativele. Dacă ești mireasă, asta nu înseamnă că unghiile tale trebuie să fie neapărat cât mai simple și cât mai naturale. Poți opta pentru diferite modele discrete, dar speciale, care te pot scoate în evidență. Iată câteva sugestii de manichiură pentru a alege ce să porți în ziua nunții și care să-ți ofere un efect de impact. Până la urmă, o manichiură french reinterpretată nu strică niciodată, nu?

Manichiură french reinterpretată

Manichiura french nu se va demoda niciodată, iar pentru o nuntă este alegerea ideală. Manichiura French marchează un look simplu, fără efort și foarte delicat atunci când este aplicat pe o unghie cu formă rotundă. Acest tip de manichiură este o alegere clasică și elegantă, care ne trimite cu gândul în anii 50-60, dar a cărei simplitate are o tentă de modernism. 

Manichiură ombre cu senzație de trenă

”Pentru mirese, recomandăm o manichiură ombre care să dea senzația unei trene cu ajutorul unei baze nude subtile”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. ”Folosește lacul , iar pe vârf aplică . Orice mireasă ar trebui să încerce o manichiură subtilă, cu un lac de unghii pastel precum .

Manichiură pentru mirese cu „butoni de costum”

Poți să te aliniezi tradițiilor și să alegi să rămâi în continuare la o manichiură clasică. Un look minimal este perfect pentru oricine și chiar și pentru o petrecere de nuntă.

Un look nude delicat

Acest look subtil care vine la pachet cu nuanțe delicate este perfect pentru mirese, domnișoare de onoare și chiar orice persoană care adoră look-urile de inspirație nude.

Manichiură pentru mirese cu detalii aurii

Iată încă un look minimalist care să te scoată în evidență. Accentele aurii vor scoate în lumină verigheta și chiar și restul accesoriilor pe care alegi să le porți în ziua cea mare.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras