Tendinţe tunsori 2019: schimbări ideale pentru a ne evidenţia personalitatea

Formele geometrice şi textura părului, boburile perfect simetrice şi tunsorile pixie vor fi un must have în anul 2019.
  • Publicat:
Tendinţe tunsori 2019: schimbări ideale pentru a ne evidenţia personalitatea

Fiecare femeie este unică în felul ei, iar pentru a ieşi în evidenţă, multe dintre noi apelăm la diferite trucuri şi forme de exprimare, care să vorbească despre modul nostru de a fi. De exemplu, părul este una dintre ele, acesta oferind prin culoare şi styling posibilitatea evidenţierii nu doar a personalităţii, cât şi a celor mai frumoase trăsături pe care le-am moştenit. Hairstiliştii vin cu recomandări care să ne sară în ajutor în momentul în care decidem că este timpul pentru o schimbare.

Pentru că în anul 2019 cele mai cunoscute tendinţe care fac furori în materie de hairstyling sunt formele geometrice şi textura părului, boburile perfect simetrice şi tunsorile pixie vor fi un must have. Aşadar, orice femeie ar trebui să prindă un gram de curaj să renunţe la părul lung şi să încerce una dintre cele mai îndrăzneţe schimbări.

”În linii drepte, pentru a oferi tunsorii greutate, sau texturate, tunsorile bob sunt maleabile, uşor de întreţinut şi se potrivesc oricui, indiferent de tipul părului sau de fizionomia feţei. Fie că optezi pentru un bob lung clasic (lob), o variantă asimentrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranţă coafura momentului”, spune Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional România.

Dacă te numeri printre persoanele care sunt în căutarea unui look cât mai natural, tunsorile pixie sunt ideale, în special pentru că se stilizează extrem de uşor. Un styling cât mai dezordonat, câteva şuviţe intens colorate, o cărare neregulată, pot scoate la suprafaţă orice spirit rebel.

”Nuanţele de blond pastel sunt vedeta anului 2019, dar cu un plus de culoare”, spune Gabriel Ilie, Trainer Londa Professional România. ”De partea opusă putem vorbi despre culori vibrante, spre cele intense precum neon, de tipul galben, verde, magenta, albastru; însă nu scoatem din discuţie nici culorile naturale ce oferă părului personalitate doar prin contactul cu vopseaua. Indiferent de culoarea aleasă, aceasta trebuie să fie în armonie atât cu look-ul final, cât şi cu atitudinea celei care o poartă”, adaugă stilistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân