Tendinţe în coafură 2014

Simţi nevoia unei schimbări? Alege o nouă tunsoare. Un nou stil contribuie de cele mai multe ori la transformarea ta în interior. Iţi schimbă starea de spirit, atitudinea şi prin asta modul în care percepi lumea din jurul tău.
17.01.2014

Simţi nevoia unei schimbări? Alege o nouă tunsoare. Un nou stil contribuie de cele mai multe ori la transformarea ta în interior. Iţi schimbă starea de spirit, atitudinea şi prin asta şi modul în care percepi lumea din jurul tău. 

Londa Professional face tendinţele din hairstyling accesibile tuturor. Pentru 2014 brandul propune look-uri uşor de purtat, destinate vieţii de zi cu zi. Cele trei direcţii de stil sunt Privée, Bounty’ful şi Free Estate. 

Privée vorbeşte deopotrivă despre intimitate şi public. Este o direcţie care îţi permite să te joci cu părul. În funcţie de starea de spirit, putem străluci în văzul tuturor sau putem să ne retragem în intimitate. Din punct de vedere cromatic în această linie se regăsesc nuanţe de roz zmeură combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portocaliu aprins contrastează cu tonurile naturale.

Pagina 1 din 2
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Domnii preferă blondele!
Domnii preferă blondele!
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea