Tendinţe în coafură 2014

Simţi nevoia unei schimbări? Alege o nouă tunsoare. Un nou stil contribuie de cele mai multe ori la transformarea ta în interior. Iţi schimbă starea de spirit, atitudinea şi prin asta modul în care percepi lumea din jurul tău.
  • Publicat:

Simţi nevoia unei schimbări? Alege o nouă tunsoare. Un nou stil contribuie de cele mai multe ori la transformarea ta în interior. Iţi schimbă starea de spirit, atitudinea şi prin asta şi modul în care percepi lumea din jurul tău. 

Londa Professional face tendinţele din hairstyling accesibile tuturor. Pentru 2014 brandul propune look-uri uşor de purtat, destinate vieţii de zi cu zi. Cele trei direcţii de stil sunt Privée, Bounty’ful şi Free Estate. 

Privée vorbeşte deopotrivă despre intimitate şi public. Este o direcţie care îţi permite să te joci cu părul. În funcţie de starea de spirit, putem străluci în văzul tuturor sau putem să ne retragem în intimitate. Din punct de vedere cromatic în această linie se regăsesc nuanţe de roz zmeură combinate cu cele de tonuri de bej cald, iar tonurile de portocaliu aprins contrastează cu tonurile naturale.

Bounty’ful combină opulenţa subtilă cu materiale de bază. Styling-ul acestei direcţii este reprezentat de valuri, bucle şi onduleuri lejere. Paleta de culori reuneşte nuanţe de maro-tabac, vanilie şi roz-cupru. Alternarea tonurilor închise cu cele deschise este importantă pentru a crea adâncime şi mişcare în păr.

Free Estate înseamnă să fii cool şi casual. Este o abordare fresh, foarte tinerească. Mizează pe contrastul de tonuri şi accente. Colorarea părului se face în nuanţe energice. Nuanţele vii de albastru şi tonurile de portocaliu sunt contrabalansate de culori terne care te duc cu gândul la piatră, beton şi nisip.

Aceste interpretari se potrivesc fiecărui tip de personalitate. Sunt gândite pentru oameni reali, astfel încat fiecare să se simtă unic. 

Deci, dacă te gândeşti să iţi schimbi look-ul şi să incerci o nouă tunsoare, este timpul să o faci, pentru ca anul 2014 este anul tunsorilor fresh, cool şi casual. Pentru ca rezultatul să fie pe măsura aşteptărilor, ar fi bine să mergi la un salon cu stilişti profesionişti, care te vor îndruma spre stilul şi tunsoarea care ţi se potriveşte atât din punct de vedere al tendinţelor cât şi din punct de vedere al trăsăturilor tale. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Domnii preferă blondele!
Domnii preferă blondele!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: