Tendințe 2021 în make-up și păr

“Travel In Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021” este un nou proiect prin care hair stilistul vorbește de tendințe 2021, pentru make-up și păr.
  • Publicat:

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top și specialist în transformări radicale de look, a făcut o călătorie în jurul lumii prin intermediul frumuseții pentru a anunța trendurile în materie de make-up și păr pentru anul 2021 în cadrul evenimentului fotografic “Travel In Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”. Află ce tendințe în 2021 ne așteaptă.

12 țări “colindate” în doar 12 ore prin intermediul a 12 modele-fete și 4 modele-băieți, fiecare simbolizând frumusețea și trendurile din câte o țară de pe glob au mai potolit dorul celor prezenți de călătorii, de aventuri și de prietenii de departe.

“Am încercat să ne plimbăm în jurul lumii măcar virtual, prin intermediul frumuseții. Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leagă pe toți indiferent de colțul de lume din care provenim, ele sunt aceleași, ne raportăm cu toții la ele, sunt practic punctul comun care ne leagă. Provocarea pe care ne-am dat-o a fost să reușim să aducem întreg mapamondul în același loc, cu diversitatea și specificul mai multor țări și să putem în doar câteva ore să simțim că avem acces la întreaga lume. Frumusețea, feminitatea, grija pentru noi trebuie să existe indiferent de vremuri și de pandemii. Ne dorim ca femeile să nu renunțe la ele, să fie conectate la tot ce e nou și frumos, pentru că daca ele se simt bine în pielea lor și sunt fericite, noi toți din jurul lor suntem fericiți”, a explicat Adrian Perjovschi conceptul evenimentului său tradițional din fiecare toamnă care dă startul trendurilor de make-up și hair pentru anul care urmează.

Tendințe 2021: culoarea anului pentru păr

În timpul “călătoriei” printre modelele ce au arătat fotografului Marius Bărăgan cum arată frumusețea de mâine în Islanda, Japonia, Germania, Australia, Italia, SUA, Argentina, Rusia, Coreea de sud, Mexic sau Africa de Sud, hair-stylistul Adrian Perjovschi a dezvăluit culoarea anului următor care poate fi aplicată pe toate lungimile de tunsori accesorizate cu bretoane, în linii geometrice sau textură:

“Culoarea anului 2021 este aqua blue, o culoare inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei și cu nuanțele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse în păr pe blond platinat, cum am facut pentru Islanda unde am adus nuanțe din aurora boreală, pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise pâna la culorile închise. În călatoria noastră în jurul lumii, am cuprins toate nuanțele, de la arămiu și roșu, până la mov și alte derivate din culorile mai extravagante, dar am evidențiat și câteva modele de baleiaje pe blond platinat, blond auriu, bronz și ciocolatiu”.  

Ca hair-styling, Adrian Perjovschi și ehipa sa de experți de la Jovsky Studio au exemplificat trendurile pe toate variantele posibile, de la păr scurt sau cu împletituri până la blaise-urile largi sau la părul drept și strălucitor. Styling-ul semnat de stilista Lucy Faur a fost completat de crearea de măști de protecție din bumbac, devenite indispensabile în ziua de astăzi, pe care au fost imprimate steagurile țărilor prezentate de către modelele al căror make-up a fost creat de Mădă Petcu, Andra Manea și Dana Petrina.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”