Te-ai plictisit de vechii blugi? Vezi ce poţi face cu ei pentru a fi mereu în tendinţe!

O pereche veche de blugi mult prea tocită, demodată sau care care nu îţi mai vine poate fi transformată rapid într-o piesă foarte stilish. Designerul Danielle Katz ne sfătuieşte să nu ne aruncăm vechii blugi, ci să-i transformăm în... sandale Sau să i le cumpărăm pe ale ei!
  • Publicat:
Te-ai plictisit de vechii blugi? Vezi ce poţi face cu ei pentru a fi mereu în tendinţe!
Cuprins
  1.  
  2.  

O pereche veche de blugi mult prea tocită, demodată sau care care nu îţi mai vine poate fi transformată rapid într-o piesă foarte stilish. Designerul Danielle Katz ne sfătuieşte să nu ne aruncăm vechii blugi, ci să-i transformăm în… sandale Sau să i le cumpărăm pe ale ei!

Designerul Danielle Katz s-a gândit la o metodă extraordinară de a recicla vechi perechi de blugi care, din varii motive, au ajuns la ghenă.  Decupând anumite zone ale pantalonilor, talantata creatoare de modă a reuşit să imagineze câteva modele de sandale foarte trendy.

Mai mult decât atât, pentru că sunt realizate din denim, sandalele pot fi şi spălate. Designerului i-a venit ideea cu câţiva ani în urmă, când s-a hotărât să se folosească de o pereche de blugi vechi pentru a recrea o piesă vestimentară. Însă dn mâinile sale au ieşit aceste sandale. Toţi cei din jur i-au admirat aşa de mult încălţările, încât Danielle s-a hotărât să facă mai multe pentru a le comercializa.

Astfel, ea a urmat un curs pentru a învăţa cum să le asambleze în mod profesional, iar în prezent le vine online, pe site-ul etsy.com, unde se găsesc sub denumirea DanikFashion. În funcţie de model, preţul sandalelor variază între 125 şi 145 de dolari.



Citeşte şi: Trend alert: Kristen Stewart by Balenciaga

Trucuri şi tendinţe beauty 2012 – 2013, de la Alexandru Abagiu

New Trend: se poarta JEANŞII COLORAŢI

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Noutăţi cosmetice la început de iarnă
Noutăţi cosmetice la început de iarnă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”