Săptămâna modei de la Londra: streetstyle GALERIE FOTO

Atunci când vine vorba despre un oraş atât de mare şi, mai presus de atât, cu un bagaj voluminos de culturi şi naţionalităţi, este greu să limităm modă străzii londoneze la doar câteva stiluri.
05.03.2015

Nu s-a întâmplat ca în acele câteva zile să întâlnesc vreun participant la eveniment care să nu fi respectat cu rigurozitate legile nescrise ale modei.
Este frapantă unicitatea fiecărui individ. Combinaţiile au vizat în principal stilul vintage (specific stilului vestimentar londonez), must have-urile sezonului de primăvară-vară şi de asemenea accentele viitorului sezon de toamnă-iarnă 2015/2016.

Sezonul de primăvară-vară ne pregăteşte o colecţie plină de culoare, cu o puternică influenţă a anilor ‘70. Aceasta mizează pe pantaloni evazaţi cu talie înaltă, pulovere până în talie, mantouri supradimensionate, încălţăminte cu platformă, jeanşi cu talie înaltă, ochelari rotunzi, cămăşi albe şi franjuri, mulţi franjuri.

Nici accentele de blană nu au fost lăsate în urmă. Vor fi prezente pe poşete semnate de mari case de modă,  pe sandale etc. Sau vor fi regăsite sub forma hainelor sau capelor de blană.

Îmi place să remarc combinaţiile de sandale cu obiecte vestimentare specifice sezonului rece: pulovere over-sized, geci din fâş, trenciuri sau chiar mantouri călduroase din lână.

N-am uitat nici de accentele de piele naturală şi/sau ecologică. Se poartă geci de piele cu diverse tăieturi şi lungimi, pantaloni de piele ori accesorii care te duc cu gândul la Fifty Shades of Gray. 

Fashion advice:
1.Nu trebuie să cheltuim mult pentru a avea un outfit demn de Fashion Week, însă trebuie să investim în obiecte vestimentare de bază, care nu se demodează de la un sezon la altul şi care pot alcătui uşor o ţinută care să iasă în evidenţa. 

2. Hainele nu se utilizează o singură data! Şi hainele vintage sunt la modă atât timp cât sunt combinate în mod corect şi sunt adaptate zilelor noastre. 

3. Fiţi creative şi curajoase în alegerea culorilor şi nu vă feriţi de îmbinarea mai multor texturi şi lungimi.

4. Pentru un look cool şi confortabil alegeţi o pereche de pantofi sport alături de o ţinută office sau chiar una elegantă.

Autor: Luana Codreanu www.lastminutecouture.ro
Foto: Mihai Nicuşor

Pagina 2 din 2
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?