Săptămâna modei de la Londra: streetstyle GALERIE FOTO

Atunci când vine vorba despre un oraş atât de mare şi, mai presus de atât, cu un bagaj voluminos de culturi şi naţionalităţi, este greu să limităm modă străzii londoneze la doar câteva stiluri.
05.03.2015

Atunci când vine vorba despre un oraş atât de mare şi, mai presus de atât, cu un bagaj voluminos  de culturi şi naţionalităţi, este greu să limităm modă străzii londoneze la doar câteva stiluri.

Pe parcursul celor cinci zile petrecute printre împătimiţii de modă, adunaţi pentru a omagia Săptămâna Modei în incintă Somerset House, am ajuns la concluzia că modă londoneză  se poate rezumă cu uşurinţă la un singur cuvânt: ARTĂ!

Această artă îmbină vechiul cu noul, fluiditatea cu duritatea (din perspectivă materialelor), masculinitatea cu feminitatea, clasicul cu avangardismul, sportul cu eleganţa, item-uri din colecţii de vară combinate armonios şi altele din colecţia sezonului de iarnă, culorile şi non-culorile.

Dar cel mai important, se remarcă lipsă de bariere atunci când vine momenul alegerii unei ţinute. La o prima vedere am spune că nimic nu se leagă, dar la o privire amănunţită se poate citi povestea din spatele fiecărei bucăţi de material.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos