Rochii elegante pentru Revelion GALERIE FOTO

Femeile sunt cele mai stresa(n)te fiinţe de pe Pământ atunci când vine vorba de haine. Cu atât mai mult atunci când se apropie un eveniment deosebit, cum este de exemplu Anul Nou. Iată propunerile noastre de rochii pentru Revelion, adunate de pe diverse site-uri cu haine mai scumpe sau mai ieftine, pentru orice buzunar!
30.12.2014

Femeile sunt cele mai stresa(n)te fiinţe de pe Pământ atunci când vine vorba de haine.

Cu atât mai mult atunci când se apropie un eveniment deosebit, cum este de exemplu Anul Nou.

Doamnelor, dacă din lipsă de timp nu aţi reuşit să treceţi pe la croitoreasă pentru o ţinută specială de Revelion, vă propunem câteva modele de rochii elegante pentru noaptea dintre ani, care cu siguranţă vă vor scoate în prim-plan şi în care vă veţi simţi de nota 10.

Iată propunerile noastre de rochii pentru Revelion, adunate de pe diverse site-uri cu haine mai scumpe sau mai ieftine, pentru orice buzunar!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională